nikos76 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν , από προχτές ξεκίνησα(επιτέλους) την κατασκευή του στούντιο στο υπόγειο του σπιτιού μου . :D :D :D Θεωρώ ότι κάποιες πληροφορίες για την κατασκευή του και μπόλικες φωτογραφίες ;) μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες και διαφωτιστικές και για αυτούς που σκέφτονται να το αναθέσουν σε κάποιον (όπως έκανα εγώ…) αλλά κυρίως σε αυτούς που είναι της σχολής … «κάντο μόνος σου» . Οι διαστάσεις του χώρου είναι 9,5m x 5.20m και έχει ύψος (δυστυχώς μόνο… >:() 3,05 . Στόχος μου είναι να φτιάξω ένα μικρό pro studio ,πράγμα που σημαίνει ότι σε κάποια πράγματα θα είμαστε πολύ προσεκτικοί και σχολαστικοί (ηχομόνωση ,ακουστική , καλωδίωση ,εξαερισμός – κλιματισμός – ποιοτικός εξοπλισμός κλπ) ενώ σε κάποια άλλα (δευτερευούσης σημασίας… αλήθεια πια είναι αυτά??? Ίσως η ποικιλία του εξοπλισμού ???) ….να το πω απλά …θα τα αφήσουμε για αργότερα . . .ίσως και για πολύ αργότερα… μάλλον μέχρι να κερδίσω το Joker ή να κάνω deal με τον ΟΠΑΠ για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα . . . ;D ; Υ.Γ. Αν οι συντονιστές θεωρούν ότι το όλο θέμα πρέπει-μπορεί να ενταχθεί στο «Κατασκευή Project studio» ,ας το κάνουν … www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
same Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 καλη δυναμη φιλε!!! στελνε φωτος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 ας αρχίσουμε με την ηχομόνωση η ηχομόνωση είναι room in a room? πόσα χρήματα πήγε ηχομόνωση + εξαερισμός? θα γράφεις ακουστικά τύμπανα ? και από εξοπλισμό (τι να ρωτήσω?) αράδιασε τα μικρόφωνα σου και τους προενισχυτές τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Καλή επιτυχία Νίκο......και καλό κουράγιο!!! check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Best of luck mate! Την καλύτερη τυχη. Και νά'σαι καλά που μας ενημερώνεις κι όλας! ΜΠΡΑΒΟ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos76 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 η ηχομόνωση είναι room in a room? Ναι . πόσα χρήματα πήγε ηχομόνωση + εξαερισμός? Αχ…. Αυτό πονάει… Θα σου πω ότι δω τη «σούμα» . Υπολόγιζε γύρω στα 20,000 μαζί βέβαια με πόρτες & τζάμια booth . θα γράφεις ακουστικά τύμπανα ? κοίτα , το booth θα χωράει ένα φυσιολογικό σετ (ΟΧΙ δηλαδή Metal drum set= περίπτερο… ;D). Δεν θα δώσω να σου πω την αλήθεια πολύ βάση σε αυτό το σενάριο γιατί θέλει και ιδική μεταχείριση στον τομέα της ακουστικής(δε μου αρέσουν ιδιαίτερα τα πολύ flat drum room ;)) και δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για δυο booth. Θα έχω στημένα μόνιμα σε rack όμως τις «ακριβές» μεμβράνες της Roland , midi trigger USB ,διπέταλο και drum monitor καθώς και ένα PC για αποκλειστική χρήση με το BFD (Full extras sound packs) . Θα είναι διαθέσιμα πάντως και ένα σετ της Pearl , πιάτα Sabian και τα απαραίτητα μικρόφωνα για τους φανατικούς του «Natural». και από εξοπλισμό (τι να ρωτήσω?) αράδιασε τα μικρόφωνα σου το βράδυ . . . 8) και τους προενισχυτές το βράδυ κι αυτό . . . 8) 8) www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Νίκο, θέλεις να μας δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία γύρω απότην κατασκευή?.....πχ θα υπάρχει πλωτό πάτωμα?....οι τοίχοι θα στηριχτούν αυτόνομα στην υπάρχουσα κατασκευη ήστο πλωτό πάτωμα? η οροφή? ποιος είναι ο στόχος σε ότι αφορά το Transmission Loss? υπάρχει κάποιο σχέδιο-διατομή των τοίχωννα δούμε?..... σόρυ για τις (αδιάκριτες) ερωτήσεις....απλά για να γίνει λίγο πιο spicey το θέμα ;) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos76 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Μου αρέσουν οι ” αδιάκριτες” ερωτήσεις :) :) :) Θα σου πω(Βλέπεις μαζί με όλα τ’ άλλα είμαι και μπαμπάς ….χαιρετώ, πάω με τον γιό μου κολυμβητήριο …) ….Το Βράδυ 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos76 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 φιλε jmone , ήρθε η ώρα σου ;D ;D ;D Μικρόφωνα Neumann U87 Beyerdynamic MC 740 AKG 414 B-XLII RED 5 Tube Condenser Sontronics Sigma Ribbon Shure SM7B Studio RED 5 RVK7 Drum kit set Shure SM 57 x2 Shure SM 58 x2 Shure SM 58 Beta Προενισχυτές Avalon 737 sp Τους προενιχτυτές της κονσόλας (Amek- Big) Και σίγουρα 1-2 ακόμα στις άμεσες αγορές μου-προτερεότητες . Ενισχυτές: Κιθάρας VOX AC15-CC1 Custom (Valve/tube complement: 2 x EL84/6BQ5 & 2 x 12AX7/ECC83) Marshall valvstate 80 watt Orange AD 5 Valve (Valves: 1 x EL84, 1 x ECC83/12AX7) Μπάσου Gallien-Krueger MB150E-III/112 και φυσικά softoware: ;) + Guitar rig 3.2 , AmpliTube 2, Ampeg SVX, AmpliTube Jimi Hendrix, AmpliTube Metal . www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Μα γιατί πρέπει πάντα να τον βρίσκω μπροστά μου αυτόν τον 737????? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Δε λυπάστε τα λεφτά μου;; :'( :'( :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση