SImon2000 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Αυτα πως σου φαινονται? http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Ωραία τα Α custom θεωρούνται στα crash ως σχεδόν πιατίνια αναφοράς και allround χαρακτήρα. Η γνώμη μου είναι πήγαινε στο νάκα ή αλλού και άκουσέ τα πρώτα μην κρινεις με βάση την γνώμη άλλων και σίγουρα βιντεάκια οπου ο ήχος έχει περάσει από μικρόφωνα και επεξεργασία. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Αν εισαι Θεσσαλονικη παντως μπορεις να ερθεις απο το στουντιο να ακουσεις τα δικα μου A Custom.. http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Αν εισαι Θεσσαλονικη παντως μπορεις να ερθεις απο το στουντιο να ακουσεις τα δικα μου A Custom.. Λίγο δύσκολο γτ είμαι Αθήνα. Ευχαριστώ πάντως! Αν έχεις καμιά ηχογράφηση πρόχειρη πόσταρε την να την ακούσουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Αθήνα είσαι? Πετάξου στο νάκα ή το drumstore και άκουσέ τα από πρώτο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Drumstore δεν έχουν καθόλου Zildjian και κατα καιρούς φέρνουν κ κάποια ελάχιστα Sabian. :( Πρέπει να πάω στον κεντρικό Νάκα κάποια στιγμή να δώ τι θα υπάρχει κ εκέι για δοκιμή. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Aφού έχεις στο μυαλό σου τι ήχο θες μην κολλάς σε μάρκες. Άκουσε ότι υπάρχει και διάλεξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Aφού έχεις στο μυαλό σου τι ήχο θες μην κολλάς σε μάρκες. Άκουσε ότι υπάρχει και διάλεξε. Σίγουρα! Μπορεί να κινηθώ σε Bosphorus για ακόμα μια φορά μιάς κ έχω μείνει πολύ ευχαριστιμένος απο το Gold hihat μου αλλά δεν ξέρω ποιές σειρές να κοιτάξω για dark ήχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 1)17" Sabian AAX dark crash(Very thin and high projection with a pretty fast decay and a darker sound) 2)Istanbul Agop Signature 3)Vintage K Zildjians ή constantinople 4)Meinl Byzance Jazz 5)Bosphorus Masters 6)Zildjian μερικά από K Custom 7)Paiste Traditionals και μερικά απο Dark Energy line 8)Sabian HH Mε κάθε επιφύλαξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Σίγουρα! Μπορεί να κινηθώ σε Bosphorus για ακόμα μια φορά μιάς κ έχω μείνει πολύ ευχαριστιμένος απο το Gold hihat μου αλλά δεν ξέρω ποιές σειρές να κοιτάξω για dark ήχο... Εχω απο Bosphorus σε HiHat το Versa series 14' φερμένο απο Istambul προ διμήνου, είναι λίγο dark και έχει δυνατό ήχο στο κλείσιμο. Το διάλεξα απο κάτι άλλα της σειράς Antique και New Orleans που είχαν πιο μπάσο ήχο.Οταν το άκουσα έπαθα.. Επίσης απο Διαμαντόπουλο έχω 20' ride και 16' thin crash σειράς traditional ,πήρα και 14' crash αλλα το γύρισα πίσω γιατι στο Studio ήχε μπάσο ήχο και είχε λιγότερο "χαρακτήρα " απο το αντίστοιχο 2002 που έχω. Το 16' Crash έχει τον τυπικό Τούρκικο κρας ήχο χωρίς ουρά. Αν θέλεις dark ήχο θα πάς στη σειρά Turk αλλα νομίζω δύσκολα θα τα βρείς Ελλάδα. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση