trolley Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Janick μας βλέπω να φυλάμε τις πύλες του noiz όλο το καλοκαίρι!! The Noiz Gatekeepers!!! :lol: Χαχαχαχαχα!Πλάκα πλάκα έτσι θα γίνει! :D :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ρε Wow! γιατι μου απαντησες εσυ;;μην μου χαλας την δουλεια ρε αφου με ξερεις... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 ουπσ, αϊ ντιτ ιτ αγκεν. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ρε Wow! γιατι μου απαντησες εσυ;;μην μου χαλας την δουλεια ρε αφου με ξερεις... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Α ρε Δον Ζουάν! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2005 Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ρε Wow! γιατι μου απαντησες εσυ;;μην μου χαλας την δουλεια ρε αφου με ξερεις... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Α ρε Δον Ζουάν! 8) Ψιτ κοπελιά,έχω μια suhr!Θες να στη δείξω; Μόλις ανακαλύψαμε γιατί ο τάκης ήθελε suhr.Με fender σιγά μη βγάλεις γκόμενα... :P :P :P one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Janick μας βλέπω να φυλάμε τις πύλες του noiz όλο το καλοκαίρι!! The Noiz Gatekeepers!!! :lol: Χαχαχαχαχα!Πλάκα πλάκα έτσι θα γίνει! :D :wink: Εσύ από Θεσσαλονίκη και εγώ από Αθήνα! Καλύτερα δεν γίνεται!! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thinia Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Nα είστε καλά παιδιά... :D Eυχηθείτε μου καλή επιτυχία (που δεν το βλέπω για τώρα χαχα) Όσο για γκόμενο ευχαριστώ πολύ, αλλά τα' χω με το ντράμερ της Bιτάλη.... :D χαχα ttp://tragoudi.forumer.com === Tο Πρώτο Forum για Tραγουδιστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Να που στην εποχή μας η κόφωση δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να είσαι κουφός και να έχεις σύντροφο στη ζωή. Υ.Γ. Σόρυ για το αστειάκι, Thania, ήταν αυθόρμητο, μην το πάρεις προσβλητικά. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Nα είστε καλά παιδιά... :D Eυχηθείτε μου καλή επιτυχία (που δεν το βλέπω για τώρα χαχα) Όσο για γκόμενο ευχαριστώ πολύ' date=' αλλά τα' χω με το ντράμερ της Bιτάλη.... :D χαχα[/quote'] ¶ντε βρε,καλή επιτυχία! :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση