studio54GR Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά, ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, αλλά ένα έκτακτο δυσάρεστο γεγονός με κάνει να φύγω από το Βόλο από αυτή τη στιγμή μέχρι την Δευτέρα τουλάχιστον, Sorry αν σας ξεσήκωσα (θα σας κερνούσα και για τα χτεσινά μου γεννέθλια).... αλλά καλά το λέει η παροιμία, "όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια.... ο Θεός γελάει....." Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Μονο να μην ειναι πολύ δυσάρεστο το γεγονος ρε συ και εχουμε καιρο κ για τσιπουρα κ ουζα κ κιθαρες κ γενε8λια. Να σε χαιρόμαστε ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς είναι δυσάρεστο αλλά όχι μέσα στην οικογένειά μου.... Αλλά σε πολύ δικό μου άνθρωπο που τον αγαπούσα πολύ. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δημήτρη συλλυπητήρια...:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δε θα σου πώ τπτ απο τα κλασσικά ε8ιμοτυπικά.Τα ξέρεις τα ακους κ δεν τα χρειάζεσαι κιολας. Θα τα πούμε κ απο κοντά ρε συ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δηλώνω την παρουσία μου ως Λαρισαίος, για συνεργασία, συνεύρεση, συμπόσια κλπ... Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 ελα ρε λαρισα.Κάνω αντ στο εμεσενι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 ελα ρε λαρισα.Κάνω αντ στο εμεσενι Ξαναστείλε μου ρε το τηλ, σε έπερνα και μάλλον το έχω αποθηκεύσει λάθος... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Μόλις σχόλασα, πάω για τσίπουρο και μετά θα πάω να χαϊδέψω κανένα σκαφάκι..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 οκ δε ζηλευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση