marathon Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Λέω Παρασκευή-ΣΚ να ανέβω Λάρισσα. Ποιός κερνάει καφέ και κανά ενισχυτή να ρίξουμε καμμιά πενιά? Που είσαι Trigga να οργανώσεις? Έβαλα το θέμα στα Session Music, γιατί δεν έχει κατηγορία "πίνω τσίπουρα" Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Εγώ προσφέρω φιλοξενία, κιθάρες και ενισχυτές (και τσίπουρα) αλλά είμαι Βόλο........ Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Για Σάββατο 31 τι λές? Εάν προσφέρεις τσίπουρο και ενισχυτές, μπορώ να σου φέρω τη Custom Tele (την τυπωμένη) να τη δείς...το μόνο που μου μένει είναι να πείσω τον Τrigga! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 ειμαι δυσκολος χαρακτήρας εγώ.Δεν πειθομαι ετσι απλά για ενα τζαμι.Θελω κ καμερες κ καναλια τοπικά.Το αστρα κ το τουρουτου.Θελω κ μελομακάρονο. (Δε θα σας σκοτώσουμε τον έρωτα πάλι εκει ρε Ντιμούτρη?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Τσιπουρα και tele ακουω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπάρχει πρόβλημα από μένα.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 αφου εισαι ενταξει θα κουβαλησω κανα δυο μαζι μου για κιθαριστικο σφάξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Aνοίξατε τους δρόμους? Να έρθω? Βόλος Οκ για Σάββατο? Τσίπουρα έτοιμα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Όλα οκ. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Δε παίζω κιθάρα Δε μένω πουθενά κοντά Έχω δουλειά το Σάββατο και πετάω για Λονδίνο (πάλι) την Δευτέρα νά'ρθω κι εγώ;;;; Ζηλέυω ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεεεεε (καλά δε θα'ρθω, έτσι το λέω, αλλά πράγματι ζηλευώ... τη ζωντάνια... τη χαρά... κλπ... και το λέω και σοβαρά αυτό.) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση