satanikoskioftes Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Ενώ πήγαινα για την rgt320z μου είπε ένας φίλος ότι οι flaxwood είναι πάρα πολύ καλά όργανα και μάλλον θα πάω να ρίξω μια ματία.Γνωρίζει κάποιος αυτές τις κιθάρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Μarathooooooon, στο διαδρομο 3! Ο marathon τις ξερει αυτες, τις εχει αναφερει και παλιοτερα. Προσωπικα μου φαινονται πολυ ωραιες και εξυπνες σαν ιδεα, αλλα δε ξερω ποσο ακριβως κοστιζουν...και που θα τις δοκιμασεις? Υπαρχει αντιπροσωπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει αντιπρόσωπος στο Γαλάτσι που ακριβώς δε ξέρω.Μπορεί κάποιος να εξιγησει τον περίεργο σχεδιασμό τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση