panos_chem85 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ έναν Marshall TSL-100 και έλεγα στο μέλλον να πάρω και μία καμπίνα δικιά μου 2x12, γιατί προς το παρόν χρησιμοποιείται μόνο στο studio.. είδα την Marshall 1936 και την Framus FR212CB στο Thomann.Έχουν μια σημαντική διαφορά στην τιμή (138 ευρώ) http://www.thomann.de/gr/framus_fr212_cb.htm http://www.thomann.de/gr/marshall_mr1936_stereo_box.htm , οπότε ρωτάω αν αξίζει την διαφορά η Marshall.Στο studio χρησιμοποιούμε μία 1960 ή οποία έχει ακριβώς τα ίδια μεγάφωνα με την 1936 και είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλή, ενώ η Framus έχει τα Vintage 30. Η marshall είναι 150W και η Framus 100W. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Η 1936 παίζει πολύ ωραία με τον TSL. Εγγυημένη επιλογή. Για τη Framus δεν ξερω, δεν την έχω συναντήσει ποτέ μου. Δες και για 1936 μεταχειρισμένη, πρεπει να παίζουν που και που. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimatoR Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 και εγω πιστευω πως ο Marshallακος ειναι καλυτερος...Αμα εχεις την δυνατοτητα να τους δοκημασεις και τους 2 να κρινεις εσυ αυτο που ακουγεται καλυτερα στο αυτι σου...για να μην το μετανιωσεις μετα. ;) The.Autumn.Effect What.If.The.World.Is.Going.Down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Ενδεχομένως η marshall να ακουστεί πιο γεμάτη και με περισσότερα μπάσσα και μεσσαία αφ'ενός λόγω μεγαφώνων και αφ'ετέρου λόγο πιο συμπαγούς κατασκευής. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση