dienekes Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2005 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό: http://www.edromanguitars.com/tech/22vs24.htm Κατά πόσο συμφωνείτε; Ο Ed Roman έχει γενικά μια φήμη ότι είναι παρλαπίπας και ολίγον καραγκιοζάκος, αλλά εδώ έχει δίκιο ή όχι; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2005 O Ed Roman έχει τη φήμη αυτή γιατί είναι στην αμερική. Αν ήταν στην ελλάδα όλοι θα έλεγαν τι μεγάλος γνώστης είναι. Κάθε ομοιότητα με χαρακτηριστικές φιγούρες της εγχώριας πραγματικότητας είναι φανταστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Νομίζω είναι στο γούστο του καθενός.Εμένα με βολεύουν τα 24 για τους λόγους που αναφέρει + το γεγονός οτι μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά η 24ταστη κιθάρα You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 In the words of the great JIMIS PANOUSIS: "Aν η μ....κια ήταν εργόχειρο ο Ed Roman θα ειχε κανει την πρίκα του!" :lol: Τι γραφει ο καραγκιόζης,τι γραφει... 8O :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Καραγκιόζης; Χμμ...ίσως.Πουλατζής; Σίγουρα.Ο άνθρωπος είναι ικανός να πει οποιαδήποτε χαζομάρα την οποία εντέχνως την παρουσιάζει σαν γεγονός όχι για να "ανοίξει τα μάτια" μας (αν δείτε άνθρωπο να επαναλαμβάνει το συγκεκριμένο επιχείρημα,ΚΑΤΙ πάει στραβά) αλλά για να πουλήσει τις κιθαρούλες του.Blah. όπως λέει και ο Ed Roman...μη τρώτε πρόλογο. :wink: Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Πάντως εγώ έχω μία από αυτές τις pre-95 κιθάρες με 24 τάστα... &και είναι και πολύ καλή! Η αλήθεία πάντως είναι ότι δεν θυμάμαι να το έχω ακουμπήσει το 24ο τάστο... Μπορεί όμως το θέμα με τα dead notes στο μαγνήτη της 22άρας να παίζει...& Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2005 Εμένα πάλι που μου αρέσουν εμφανισιακά τα 21 τάστα τι να πώ..(οχι πως εχω παίξει ποτε στη ζωή μου πάνω απο το 14.. :oops: (οπως έλεγε & ο μέγας Βilly Gibbons "there is no money down there...!" :lol: :lol: ) Οτι βολευει τον καθένα..(πάντως οι Tele με 22 τάστα αντι για τα κλασσικά 21 έχουν πρόβλημα στις αρμονικές με τον πάνω μαγνήτη...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2005 Το ερώτημα δεν είναι σχετικά με το ποιον του Εδουάρδου, αλλά κατά πόσο ισχύει αυτό που υποστηρίζει για τις αρμονικές του 24ου τάστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση