νικπαστ Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 επισης εχω τεραστια συλλογη απο βιβλια play along kτλ αλλα δεν ξ ερω πως να κανω upload :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sixtrip Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 επισης εχω τεραστια συλλογη απο βιβλια play along kτλ αλλα δεν ξ ερω πως να κανω upload :-\ Καλησπέρα, Πάτα στο κουμπάκι που λέει απάντηση σε κάποιο post,συγκεκριμένα στο δικό μου τώρα αφου θες να ανεβάσεις σε αυτό το post τα αρχεία και στη καινούρια σελίδα που θα εμφανιστεί με τη φόρμα για να γράψεις το μύνημα σου απ'ο κάτω λέει "Πρόσθετες επιλογές...".Πάτα εκεί και μετά "Choose file"(Συμπίεσε πρώτα τα αρχεία σου σε zip h rar).Μετα φαντάζομαι θα είσαι ΟΚ! http://www.myspace.com/sixtrip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, Πάτα στο κουμπάκι που λέει απάντηση σε κάποιο post,συγκεκριμένα στο δικό μου τώρα αφου θες να ανεβάσεις σε αυτό το post τα αρχεία και στη καινούρια σελίδα που θα εμφανιστεί με τη φόρμα για να γράψεις το μύνημα σου απ'ο κάτω λέει "Πρόσθετες επιλογές...".Πάτα εκεί και μετά "Choose file"(Συμπίεσε πρώτα τα αρχεία σου σε zip h rar).Μετα φαντάζομαι θα είσαι ΟΚ! θα σβηστουν λόγω πνευματικών δικαιωματων (αν υποκεινται σε πν. δικαιώματα) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
νικπαστ Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 οκ θα το προσπαθησω αν τα βαλω ζιπαρισμενα σε εναν φακελο κ το παω στην επισυναψη αρχειου θα το δεχθει?ή θα μου ανοιξει τον φακελο για να τα περναω μεσα ενα ενα,αν γινεται μονο το δευτερο δυσκολο το upload ,παραειμαι νευρικος και ανυπομονος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Τι αρχεία είναι και σε ποιόν ανήκουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
νικπαστ Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 μερικα ειναι σε ζιπ μερικα σε αλλες μορφες pdf κτλ τα ζιπαρω ολα σε εναν φακελο και τα ανεβαζω τα περισσοτερα ειναι βιβλια με play along διαφορων ντραμμερ,να το προσπαθησω ή τζαμπα ο κοπος γιατι θα εκπεσω σε αυτο που λεει ο beeros και θα τα σβυσουν μεσω του forum? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 ζιπ pdf κτλ? Νομίζω δεν κατάλαβες το ερώτημα. Αν είναι βιβλία τα οποία κανονικά πωλούνται, δεν επιτρέπεται να ανέβουν εδώ (και γενικώς πουθενά) γιατί είναι παράνομο να τα κατεβάζεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12345123 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Γεια σου φιλε...πως μπορω να παρω αυτα τα κομματια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CaRniroSe Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 πολυ χρησημο μπραβο εψαχνα καιρο για κατι τετιο... :P \../(-_-)\../ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση