paranoid_gr Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Nαι αλλα ομως δεν διατρεχουν(για τα χρηματα εννοω) κινδυνο που οι συγκεκριμενες πωλουνται απο e-bay.Εσυ εχεισ καποια Edward στην κατοχη σ?Οσο για τους μαγνητες του εχω δοκιμασει πανω στην κιθαρα ενος φιλου και ειναι πραγματικα πολυ καλοι!!!!!!! Ειδα και στο ιντερνετ και την EC1000 και ειδικα στο χρωμα vintage black ειναι πραγματικα πολυ ομορφη!! Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Nαι αλλα ομως δεν διατρεχουν(για τα χρηματα εννοω) κινδυνο που οι συγκεκριμενες πωλουνται απο e-bay.Εσυ εχεισ καποια Edward στην κατοχη σ?Οσο για τους μαγνητες του εχω δοκιμασει πανω στην κιθαρα ενος φιλου και ειναι πραγματικα πολυ καλοι!!!!!!! Ειδα και στο ιντερνετ και την EC1000 και ειδικα στο χρωμα vintage black ειναι πραγματικα πολυ ομορφη!! Its ok,πηγαινε στην αθηνα κ παρε την LTD,καλη κιθαρα ειναι. Να'σαι καλα κ να μελετας. :) YΓ Δεν εχω Edwards,δυστυχως. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση