sduncan Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει κανείς που να έχει ακούσει τους ενισχυτές Bugera και ειδικά τον 6262 212 combo ή να του έχουν πει εντυπώσεις από κάποιον από αυτούς? never stop to rock 'n' roll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sepsis Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Aν είσαι Αθήνα, υπάρχουν δύο μοντέλα (κεφαλές, δεν θυμάμαι την μία, η άλλη είναι η 333) σε ένα μαγαζί στην Θεμιστοκλέους λίγο πριν την πλατεία αν θες να πας να δοκιμασεις (όχι το guitar store) http://www.hsouris.eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fasolia Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Καλημερα, εγω πάντως απο τον 333 2*12 combo, ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος... Πολλές φορές δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτό το θηρίο το πήρα τοσο φθηνά. Πολυ gain. Ισως υπερβολικό για κάποιους. Ακόμα και το crunch channel ίσως να είναι πολύ για κάποιους. Δεν ξέρω τι αλλο θες να μαθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Bugera στην Αθήνα ποια μαγαζιά έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Κουρμπής και Στόλλας(που είναι και εισαγωγέας) σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Ο Κουρμπής υπάρχει ακόμα? και μια διεύθυνση που βρήκα στο ίντερνετ, Ιπποκράτους 60Α, ισχύει? ο Στόλλας δεν έχει κατάστημα στην Αθήνα.... http://www.stollas.com/SkyPage.asp?pg=21 έχει ένα κάρο συνεργάτες μεταξύ αυτών σχεδόν όλα τα μαγαζιά του κέντρου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Σωστός...Είχα την εντύπωση ότι έχει υποκατάστημα...Όπως και να χει σε κάποιον συνεργάτη... Ο Κουρμπης γιατι να μην υπάρχει?Πριν 3 μηνες που ειχα επισκεφτει το μαγαζι είχε κάποιους combo Bugera...Ειναι στην Θεμιστοκλεους στα Εξαρχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Έχω τον V 22 combo, και άν δέν τον ακούσεις, ότι και να σου πω λίγο είναι ;D Το ενισχυτάκι απλά μ@μ@ει ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 αα....θεμιστοκλεους 54....το βρήκα! οκ...να σαι καλα neurotic.... θα παω την Παρασκευή... @bassbill είδα τις κριτικές σου σε ένα άλλο θέμα.... έχεις μετοχές στην bugera? :P χαίρομαι που αρέσει τόσο, ελπίζω να μου αρέσει και μένα... βέβαια είναι ένας ανάμεσα σε 5-6 που θέλω να κοιτάξω αλλά έχει καλές πιθανότητες! ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2011 Μετοχές???? My other name is Bugera :P :P :P :P 90 χιλιάδες κινέζοι δουλεύουν για μένα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Χαίρομαι που διάβασες κ το άλλο πόστ, εγώ πριν τον αγοράσω διάβασα 2500 πόστς στο gearpage.net Και είχαν τόοοοοοοσοοοο δίκιο οι Αμερικάνοι ρε συ.... Απίστευτο value for money. Πήγαινε να παίξεις έναν για να καταλάβεις, γιατί όπως σου είπα και στο πρώτο ποστ μου, άν δέν τον ακούσεις, ότι και να σου πω είναι λίγο ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση