thanasis b Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 ειδα και κατι αλλα βιντεα! που υπαρχουν.. εγω την βρισκω πολυ καλη και με ωραιο feeling στο παιξιμο.. !αυταα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 δεν ειπαμε οτι ειναι ο malmsteen ουτε ο καραπιαλης !! αλλα προσπαθει και σε σχεση με αλλες γυναικες που ειναι το 97% αμουσες εμενα δεν θα με ενοχλουσε και η εκαστοτε φιλη μου αντι να μου τα ζαληζει που αγοραζω κιθαρες να γουσταρε και αυτη .. αυτα !! music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά είναι ρε παιδιά η κοπελίτσα ("δικιά" μας κι'αυτή, όπως ειπώθηκε :P). Ο γερο-Κάρλος έχει αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια γι'αυτήν και ο Paul σίγουρα δεν κάνει sponsoring στο κάθε τυχάρπαστο. Τώρα αν δεν σας αρέσει η μουσική που παίζει (ούτε εμένα με τρελαίνει), άλλο ανέκδοτο. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 τπτ το ιδιαιτερο! υπαρχουν πολυ εδω μεσα στο φορουμ που παιζουν πολυ πιο καλα τεχνικα κ εκφραστικα απο αυτην. A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Πρόσεξε κανείς τα άπειρα συνεχόμενα downstrokes? Πέραν αυτού μια χαρά είναι η κοπέλα, από μένα καλύτερα παίζει, αλλά για να'φτασε εκεί που έφτασε μάλλον φταίνε μερικά "κοννέ" και τα διαφορετικά υδραυλικά. Κοινώς, her private parts don't dangle... ;D ;D ;D Εμένα μ'άρεσε πάντως! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 τπτ το ιδιαιτερο! υπαρχουν πολυ εδω μεσα στο φορουμ που παιζουν πολυ πιο καλα τεχνικα κ εκφραστικα απο αυτην. Ναι αλλά δεν είναι γυναίκες ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά καλή η πλάκα αλλά εως ενός ορίου. Μη συνεχιστούν τα genders slurs (ειδικά τόσο άκομψα...). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parabol Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Τρωγεται...Φλυαρο αλλα τρωγεται... Leo I 'm Suhr Tom Anderson has a Gibson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Πρόσεξε κανείς τα άπειρα συνεχόμενα downstrokes? Οντως πολλα downstrokes! χεχε Καλη η τυπισα!Εχει ακομη δρομο μπροστα της σιγουρα. Δεν μου φαινεται και τοσο "ανετη" ομως... Συνηθως οι κοπελες δεν ασχολουνται με την ηλεκτρικη και οι πιο πολλες που ασχολουνται παιζουν κατι συμβατικες συγχορδιες και χαιρονται (για τις περισσοτερες κοπελες που ξερω και που παιζουν ηλεκτρικη ισχυει παντως). Γι αυτο και φανταζομαι ο τιτλος του θεματος ηταν "ο θηλυκος Santana" και οχι "ο νεος Santana". Σιγουρα καποιος απο εδω μεσα την βαζει κατω σ ολα τα θεματα εκφρασης και τεχνικης! Ποιος απο εδω μεσα ομως καταφερε εστω να "γινει" θεμα σε καποιο forum? Το παραδειγμα αυτης της κοπελας ειναι αξιοσημειωτο! Μπραβο απο εμενα στην κοπελια! ;) http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Αντι να ακουτε τον θηλυκο Σαντανα δεν ακουτε κατι της προκοπης? (και καθολου ασχημα και απο ....οπτικης πλευρας) http://www.youtube.com/watch?v=nPS40OZYpnc Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση