Insomniac Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Σε συνεχεια του προηγουμενου post μου, θα ηθελα να ρωτησω και για τον επεξεργαστη που σκεφτομαι να παρω.. Κατ'αρχην, λογω προσωπικου κολληματος (ή ξεροκεφαλιας, εστω :P) απορριπτω τους quad core, οποτε pls πειτε μου μονο γι αυτους τους δυο.. Ο Ε8600 κανει 70 ευρω παραπανω απ'τον Ε8500. Αξιζει τοση διαφορα για 0.17 MHz?? Να σημειωσω οτι τρεχω Cubase 4, Reason 3, Wavelab 5 και διαφορα, βαρια και απαιτητικα VST και VSTi. Δεδομενου οτι θα φροντισω να φορτωσω το μηχανημα μου με 4GB ram, πιστευετε οτι αξιζει να παρω τον Ε8600 αντι του Ε8500? Thanks προκαταβολικα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papaki23 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 no. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Πάρε τον μικρό και κάντον Overclock. Σίγουρα θα πηγαίνει πάνω απο 0.17 Mhz ;) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VampireLestrat Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 ^^What he said. Ακόμα καλύτερα, ξεκόλλα και πάρε τετραπύρηνο. raco Dormiens Nunquam Tittilandus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnsmith Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2009 Με απόλυτη σιγουριά, καλύτερα να πάρεις έναν τετραπύρηνο παρά έναν διπύρηνο. Ίσως στα παιχνίδια οι διπύρηνοι κερδίζουν κατά κράτος, σε εφαρμογές όμως που αξιοποιούν επαρκώς το multiprocessing, όπως το sonar 8, θα δεις ότι είναι καλύτεροι οι 4. Ακόμα δε γνωρίζω, πόσο ομαλά λειτουργούν οι I7, αν και κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη μου αγορά θα είναι αυτοί. i7 με windows 7 ; hmmm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Οι Intel Quad απ'οσο ξέρω είναι ουσιαστικά δυο διπύρηνοι μαζί ενώ οι i7 είναι πραγματικοί τετραπύρηνοι με αποτέλεσμα το Hyperthreading να δίνει ουσιαστικά οφέλη. Μέχρι τώρα φαίνονται ομαλότατοι από τα reviews που διαβάζω στο net. Δες εδώ ενα review για τον E8600: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnsmith Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Ναι, αυτό που λες ισχύει. Οι Quad δεν είναι πραγματικοί τετραπύρηνοι. Plus, δεν έχουν hyperthreading. Τα windows ουσιαστικά εντοπίζουν 8 cores-threads. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω για τους τετραπύρηνους πάντως ο i7 πετάει. Έχω i7 σύστημα 2 μήνες περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα windows βλέπουν 8 πυρήνες με το Hyperthreating και ο i7 2.6 έγινε άνετα overclock στα 3 απο το BIOS. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση