z43k0 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Το "worst band in the world" μάλλον viral marketing είναι - ένας καλός τρόπος να τραβήξεις views στο YouTube. Πάντως το πολυφωνικό two handed tapping [μάλλον πλεονασμός] είτε σε chapman, είτε σε διπλή κιθάρα, είτε σε κανονική εξάχορδη ηλεκτρική - ακουστική είναι όπως και να το κάνεις jaw dropping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maestro Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 οκ... ο ορισμός του έγχωρδου πληκτρά.. και ως κλασσικός πιανίστας διέκρινα ένα πραγματικά πολύ καλό όργανο με γεμάτο ήχο και αξιοσημείωτη τεχνική.. Σε ότι αφορά στο κομμάτι που "άνοιξε" τη συγκεκριμένη δικτυακή κουβέντα έχω να πω τα εξής : α. Η τεχνική δεν φαίνεται μόνο απο την ταχύτητα αν και η ταχύτητα είναι αποτέλεσμα της τεχνικής. β. Το να "ανεβοκατεβάζουμε" συναφείς κλίμακες και να "τρέχουμε" σε primo - secondo δεν σημαίνει ότι έχουμε καταφέρει ψυχοκινητικά να ενεργοποιήσουμε τον ακροατή. Ενορχηστρώνοντας μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς πως δεν χωράνε όλα και παντού. γ. Τα ωραιότερα ορχηστρικά και τραγούδια είναι γραμμένα πάνω σε 2 - 3 κλίμακες, 2-3 ακκόρντα κι όμως μέσα απο αυτά έχουν παραχθεί απίστευτες μελωδικές γραμμές και Old Time Classic solos. Τέλος όπως φαίνεται και στο video με τον Chapman που ανέβασε ο φίλος παραπάνω για να ξεπεράσεις τους κανόνες πρέπει πρώτα να τους γνωρίζεις. Ο τύπος κατασκεύασε ένα όργανο με τέτοιες δυνατότητες γιατί προφανώς μέσω της μελέτης εξάντλησε - αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αύτο το ρήμα μιας και στη μουσική υπάρχουν πάντα νέοι δρόμοι και κρυφά μονοπάτια - κάποιο γνωστό όργανο και έψαξε τον ήχο του κάπου αλλού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 ...και που να δείτε τον Levin να το σκίζει...άσε που έχει και midi μαγνήτη επάνω και το κάνει διαστημόπλοιο... οκ... ο ορισμός του έγχωρδου πληκτρά.. Αυτός είναι ο ορισμός του έγχωρδου πληκτρά.. http://www.starrlabs.com/ Πάντα ήθελα να πιάσω ένα τέτοιο "όργανο" να δώ πως αντιδράει...αλλά δεν νομίζω να υπάρχει στην Ευρώπη Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 ...δεν ξέρω...μόνο σε εμένα αρέσουν αυτά?... http://www.starrlabs.com/sale.php Πόσο να κάνει άραγε?.... Άσε, είδα...8.000$...να πουλήσω τη μοτοσυκλέτα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 ...δεν ξέρω...μόνο σε εμένα αρέσουν αυτά?... Ειναι πραγματι πολυ ενδιαφερον οργανο, keytar+guitar. Στο site εχει και ενδεικτικες τιμες... 6495 δολλαρια η συγκεκριμενη :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Δεν με συγκινεί ιδιαίτερα, αλλά αφού έχει δύο μανίκηα, θα είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 ...καλύτερα που δεν υπάρχει στην Ευρώπη...είμαι σίγουρος ότι θα με έτρωγε να τα χώσω εάν το έπιανα στα χέρια μου...ο Θεός είναι με το μέρος της γυναίκας μου!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=h5fYwiXZeFU έλα και ένα απλούλι 11χορδο μπάσο για τους nintendo-φιλους!!! http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GIANNHS Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Εγώ με 6 χορδές και δεν την παλεύω, όχι με 12 …. :-\ :-\ Πάντως δεν χάνεται η ουσία και η μαγεία όταν πρέπει ο μουσικός να αφοσιωθεί 100% πάνω στο όργανο??? Τα καλύτερα τραγούδια τα ακούσαμε με μία κιθάρα, ένα μπάσο, μια φωνή και ντράμς και πολύ πολύ ψυχή. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα να μπλέξω τα δαχτυλάκια μου πάνω στο 12χορδο αλλά σίγουρα σύντομα θα το παρατούσα Συγνώμη για το off topic :-[ www.rockangel.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 ..Cynic, θα το ξέρει το chapman stick, δυστυχώς δεν το έφεραν στο live τους στο An, το 2007 To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση