DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Επι της ευκαιριας που ειδα την υπογραφη του τσερεμονη :P ειπα να ξεκινησουμε ενα thread για το καινουριο (και πολλα υποσχομενο κατα πολλους) παιδι της Microsoft. Καλω λοιπον οποιον εχει την τυχη ή την ατυχια να εχει τα beta, και να τα δοκιμαζει, να μας πει εντυπωσεις περι σταθεροτητας, αξιοποιησης πορων συστηματος, και γενικοτερα οτι εχει να κανει με ενα καλο λειτουργικο. What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JCP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 ΕΓΩ τα εχω βαλει και δικια μου γνωμη ειναι οτι ειναι ακριβως οπως τα βιστα αλλα πολυ καλυτερα και σταθερα...δουλευουν γρηγοροτερα και φαινονται πιο σταθερα. τι να πω ακομα τα εχω βαλει εδω και 1 βδομαδα και τα δουλευω και δεν εχω κανενα προβλημα προς το παρον.... το μελλον θα δειξει φυσικα.... παντως τα 7 μου αρεσαν πιο πολυ απο τα βιστα, και τα δεχτηκα καλυτερα απο τα βιστα...τα βιστα δεν τα χωνεψα καθολου και εχω τα ultimate που ειναι υποτιθετε καλυτερα....τι να πω... ας ελπισουμε οτι τα 7 θα ειναι τα επομενα καλα windows ..... J.C.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Να'μαι και γω.... :) Εγκατέστησα την έκδοση στα 64 bit. Προς το παρόν πολύ κομψά και λειτουργικά ( :P) πράγματα. Εγκατέστησα και το Sonar 7 Producer 64 bit χωρίς θέματα αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω ούτε την onboard κάρτα ήχου, ούτε την Creative Audigy 2 ZS. Θα δοκιμάσω σύντομα να εγκαταστήσω την Edirol M-16DX. Με το update κατέβασε beta drivers της nvidia για την κάρτα γραφικών. Η trial εκδοση του nod32 προς το παρόν πάει καλά. Θα επανέλθω με θέματα resources, μνήμη, κτλ.... Εντύπωση πάντως μου έκανε ο χρόνος εγκατάστασης σε αφορμάριστο σκληρό, εκεί που περίμενα 30+ λεπτά κάπου στα 15 ήταν έτοιμο 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Αλήθεια πόσο χώρο πιάνουν στο δίσκο παιδιά;;Κάτι άκουσα για πολύ λίγο You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Τα έβαλα ρε παίδες και προφανώς απουσίας drivers δεν πήγαίνανε και πολύ καλά. Κυρίως λόγο κάρτας γραφικών φαντάζομαι. Δεν δοκίμασα να βάλω των Vista Drivers. Κάνουν? http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε πρώτα να κάνεις update μέσα απ'τα ίδια τα Windows, εμένα με nvidia μου κατέβασε beta drivers όπως έγραψα πριν. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AIF Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 To patch για το πρόβλημα με τα mp3 το βάλατε? Αν όχι καλύτερα να το βάλετε για να μη τρέχετε ::) 32βιτ http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=a754008b-d574-4e39-b4ba-67b859a242b7&displaylang=en&tm 64βιτ http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0c56bf3c-9370-4fda-b4c8-5dc63d55626d&displaylang=en&tm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Μπήκε αυτόματα με το update που προανέφερα. Στα συν ότι δούλεψε και η Creative αλλά προς το παρόν χωρίς midi και line in. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ πληροφορήθηκα σήμερα ότι είναι αρκετά καλά τα νέα Windows. Βασικά το παλικάρι που μιλήσαμε μου είπε ότι μαμάνε αλλά ας μην είμαστε τόσο αισιόδοξοι ακόμα! ;D Προσωπικά κατέβασα ήδη την 64bit version αλλά θέλω να πάρω έναν επιπλέον σκληρό δίσκο για να τα περάσω, αντιπαθώ σφόδρα το partitioning... Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Kαι γω τα δοκίμασα, αλλά δυστηχώς δεν δουλεύουν οι drivers για Presonus και επίσης δεν δουλεύουν τα protools m-powered 8. Kατά τα άλλα φαίνεται ταχύτατο και όμορφο. Μεγάλη βελτίωση παρατήρησα στο surfing και στο downloading όπου παρατήρησα μεγαλύτερη ανταπόκριση και ταχύτητα σε σχέση με τα xp. Aν δουλέψουν και περισσότερες κάρτες ήχου και μουσικά προγράμματα, τότε θα μιλάμε για κάτι καλύτερο επιτέλους μετά τα xp. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση