Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Roland TD-9

balabanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗ ROLAND TD-9K,KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CASE ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ;ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ;;Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ,ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΗΧΟΥΣ Κ.Τ.Λ;

ΕΠΙΣHΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MANUAL;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Administrator

Tο ελληνικό manual διατίθεται με την αγορά του κιτ.

Προφανώς το έχεις πάρει από έξω οπότε κοίτα στον Στόλλα που διαθέτει έξτρα ελληνικά manual έναντι μικρού ποσού.

Θήκες θα βρείς στο Drumstore αν είσαι Αθήνα.

Live and let Live.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΑΠΟ ΣΤΟΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MANUAL!!ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ CASE;;

Καλησπέρα..καλόπαιχτο να είναι το σετ σου!  ;D

Για θήκη μεταφοράς σου προτείνω αυτό: http://www.thomann.de/gr/millenium_edrumgigbag.htm

Το έχω πάρει για TD12 με εξτρά pads και είμαι υπέρευχαριστημένος!

'Οσο αφορά τώρα τους ήχους και την αναβάθμισή τους,μπορείς να στράφεις εδώ: http://www.vexpressionsltd.com/

Έχω πάρει ήχους απο εκεί και μπορώ να πώ οτι αξίζουν!Αυτα απο μένα!

Ελπίζω να βοήθησα!  ;)

Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους...

Ευχαριστω πολυ!!!Αν παρω ηχους αυτοι θα εγκατασταθουν μεσω usb stick;;θελω επισεις να αλλαξω τα ηδη υπαρχοντα kits και να φτιαξω δικα μου!πως θα αποθηκευσω αυτα που θα φτιαξω;;....και κατι αλλο....υπαρρχει Ελληνικο owner manual(για td-9k);;

Η μεταφορά ήχων με usb stick γίνεται μόνο στον εγκέφαλο της td20..για τις άλλες σειρές χρησιμοποιείς midi καλώδιο καθώς κ το πρόγραμμα VdrumLib που χρειάζεται για την μεταφορά!

Τώρα για την αποθήκευση ήχων δεν κάνω κάτι ιδιαιτερο...κάνω τις αλλαγές που θέλω στα σετ κ μέτα πατάω exit κ μένει στη μνήμη..

Όπως είπα..έχω την TD12..δεν ξέρω αν αποθηκεύονται με άλλο τρόπο σε TD9.

Τέλος για το εγχειρίδιο χρήσης..μάλλον πρέπει να απευθυνθείς στον Στόλλα..αφου λές οτι πήρες το σετ σου απο εκεί!  :)

Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ TD-9 ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΑΤΑΣ EXIT ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ!!!Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΩ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ POST!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου