munchkin Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=H3kRr5ZBxzg&feature=related μιλαμε για παλικαρι !!!!! music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Παπάδες!!! Μου άρεσε περισσότερο στην ακουστική.Οχι οτι στα άλλα πάει πίσω ε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 μου θυμιζει το λακη με τα ψηλα ρεβερ!! παντως παιζει καλυτερα απο μαλλια! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Ωραιος παιχτης..... Εμενα γιατι μου θυμισε αυτον? http://media2.feed.gr/filesystem/images/20071026/engine/assets_LARGE_t_420_49100__type11495.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 O Christophe Godin ειναι κλασσικη αξια και αν θυμαμαι καλα ειχε κανει και καποια σεμιναρια στη Θεσσαλονικη στα οποια δε μπορεσα να παω :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 O Christophe Godin ειναι κλασσικη αξια και αν θυμαμαι καλα ειχε κανει και καποια σεμιναρια στη Θεσσαλονικη στα οποια δε μπορεσα να παω :( αρα υπαρχει, :) μου αρεσε πολυ στο groove παιξιμο www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex GuitarHero Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Αξίζει να δείτε τα videos του περι slap κιθάρας.Προσωπικά ήταν κάτι που μου προξένησε το ενδιαφέρον. Enjoy! :) Ένας σύνδεσμος για αρχή και η συνέχεια στα σχετικά! Balance and practice is the key to success. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση