avalon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το τι pod να πάρω είμαι μεταξύ του line6 pod II και του behringer v-amp 2 θέλω καλή ποιότητα ήχου κυρίως παίζω ροκ-μέταλ κομματια zeppelin g n' r metallica black sabbath για αρκετά καλά "μπουκώματα" έχω ένα boss mt-2 οπότε θα ήθελα μεγαλύτερη έμφαση στα "καθαρά" να έχει auto wah δεν με αφορά καθως έχω ήδη πετάλι wah ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-geomor Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 τι να σου πω αλλοι θεωρουν το Pod καλυτερο αλλοι το v-amp. Εγω θεωρω πολυ καλυτερο το pod xt που ξεφευγει Θα επαιρνα το v-amp μονο κ μονο γιατι συνεργαζεται καλυτερα ως προενισχυτης κιθαρας σε αλλους ενισχυτες(ετσι μου φανηκε...) κ προτιμω οποιαδηποτε παραμορφωση του απο το metal zone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimibo Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Με το V-amp2 θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.Απο οτι ειδα πλεον , βγαινει και το V-amp3......αν εχεις υπομονη,λογικα θα ειναι πιο εξελιγμενο(φανταζομαι οτι η τιμη του θα ειναι αρκετα προσιτη.....) http://www.dv247.com/invt/61728/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 super φαινεται το 3!!! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Απο τα χερακια μου περασαν τα εξης: Line 6 Pod 2 Behringer V-amp 2 Line 6 Podxt Pro Μεταξύ του Line 6 Pod 2 και V-amp 2 δεν υπαρχει διαφορα...μονο οικονομικη, οποτε πηγαινε προς behringer:) Παντως το PodxT ειναι μακραν πολυ καλητερο! Οχι τοσο καλητερου modelling ή ηχου, απλα εχει πολλες περισσοτερες επιλογες και εφφε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 καλησπέρα θα ήθελα να το συνδιάσω το pod/v-amp και με footswitch έχω υπολογίσε οτι το pod II θα κοστίσει με footswitch 150Ε για το V-amp δεν κοιταξα footswitch.. συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο; αν όχι πόσο κοστίζει; και έκτος από το pod/v-amp συμπεριλαμβάνουν κάτι άλλο τα πακέτα (software,καλώδια.. etc. ?) ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 καλησπέρα θα ήθελα να το συνδιάσω το pod/v-amp και με footswitch έχω υπολογίσε οτι το pod II θα κοστίσει με footswitch 150Ε για το V-amp δεν κοιταξα footswitch.. συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο; αν όχι πόσο κοστίζει; και έκτος από το pod/v-amp συμπεριλαμβάνουν κάτι άλλο τα πακέτα (software,καλώδια.. etc. ?) ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας το footswitch απο το V-amp συμπεριλαμβανεται στο πακετο...!! εγω που εχω το pod 2 το πακετο δεν ειχε τπτ μεσα παρα μονο το manual και το τροφοδοτικο... Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 το footswitch απο το V-amp συμπεριλαμβανεται στο πακετο...!! εγω που εχω το pod 2 το πακετο δεν ειχε τπτ μεσα παρα μονο το manual και το τροφοδοτικο... δεν βλέπω κανένα λόγο να πάρω λοιπον το pod της line 6 :) ευχαριστώ όλους για την βοήθεια ξέρει κανείς πότε βγαίνει το v-amp 3 και που θα κυμαίνεται η τιμή του και αν θα περιλαμβανει footswich? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα/καλό βράδυ, (BUMP) Κατ'αρχάς συγγνώμη για το διπλό post Θα ήθελα να σας πω οτι μπορεί να περιμένω κανένα μήνα να δω τι θα γίνει με το v-amp 3... αμα έχει βγεί και δεν είναι κάτι το πολύ καλό( η αν δεν έχει βγει) θα σκεφτώ αφού ακούσω τις συμβουλές σας ίσως πάρω το pod xt... Και το bump ειναι κυρίως για να δω εάν έχει ακούσει κάποιος το release date του V-amp 3 και εάν έχει κάτι ιδιαίτερο πάνω... το pod xt θα είναι αναντικατάστατο; Αυτα και συγγνώμη εάν σας κούρασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2009 στο παραπάνω http://www.dv247.com/invt/61728/ δεν είδα καμιά διαφορά μεταξύ Vamp-2 και Vamp3 εκτός απ αυτό το including USB Audio Interface που αναφέρει! όσο για τα το pod xt νομίζω έχουν βγει τα pod X3 http://www.dv247.com/invt/44221/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση