filippas Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Για σας κοντά έπεσες φίλε μου korg_nikos είμαι από μαυροπηγη ένα χωριό της Κοζάνης είμαι κάτοχος roland sh-2000 από την δεκαετία 80. αυτά περί ξεκουρδιζμα ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ θα μου επητράπη να πω δεν ησχειουν.Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο όργανο. τώρα για τα μόρια μεγάλος μπελάς έχω περάσει σε 7-8 όργανα δεν έχει καθόλου κενό χώρο για να μπουν η διακόπτες που συμενη λεπτομέρεια που θα τριπησης. φίλη μου το όργανο αυτό είναι από μόνο του μόριο αλλού είναι το μηστηκο με ένα καλό OCTAVE και ένα Reverb είσαι ok.Όσο για τα εφφε πεταλιερες φίλε Νίκο δοκίμασα πολλά το μόνο που κατάφερα ήταν να ακούγεται άλλο όργανο πάρα SH-2000 ότι ερώτηση παιδιά στη διάθεση σας.Καλο το video Νικο? παιδιά τα λέμε….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2008 Γεια σου Φίλιππα. Σε τι έπεσα κοντά όπως λες? Είσαι ο άνθρωπος που έλεγα παραπάνω οτι περνάει μόρια στο όργανο? Δεν ήξερα οτι ησουν εσύ. Μου είχαν πει κάποιοι φίλοι μουσικοί στην Αθήνα για σένα αλλά όχι για περιοχή Κοζάνης. Τέλος πάντων μικρή σημασία έχει η περιοχή. Απ' ότι κατάλαβα μάλλον είσαι εσύ που παίζεις και στο video που παρέθεσα. Κι αυτό δεν το ήξερα!! Ωραίο το video πάντως. Να είσαι καλά θα τα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση