satanikoskioftes Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται να βγάλω τόσο διολεμένο ήχο? ;D Εκτός απο το wah και το delay έχει πάνω κάνα άλλο εφέ?Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο καλο distortion pedal?Ευχαριστώ http://www.youtube.com/watch?v=3WWvGDYAOmk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Στο σολο εχει μεσα και καποιο harmonizer η octaver. Για distortion pedal, ειχα δοκιμασει ενα του jam σε μια εκθεση και ηταν οτι επρεπε για αυτη τη φαση. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Απ' όσο θυμάμαι, ο τύπος έχει Mesa Boogie προενίσχυση που την στέλνει στον τελικό ενός Marshall (μοντέλα δεν θυμάμαι, αλλά κάπου έχει ένα video με τον εξοπλισμό του). Αν θές πετάλι για τη δουλειά αυτή θα πρότεινα κάτι σε Black Magic του Electrictabs (http://www.crazytubecircuits.com/). Ad astra per alia fideles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Τετοιο διαλυμενο ηχο μπορεις να βγαλεις πολυ ευκολα! Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται να βγάλω τόσο διολεμένο ήχο? ;D Εκτός απο το wah και το delay έχει πάνω κάνα άλλο εφέ?Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο καλο distortion pedal?Ευχαριστώ http://www.youtube.com/watch?v=3WWvGDYAOmk Παρε Behringer! O τυπος παιζει πολυ καλα αλλα....................Behringer! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Στο σολο εχει μεσα και καποιο harmonizer η octaver. Μήπως ακούγεται έτσι επειδή παίζει πάνω απο το cd και ακούμε μαζί και τον ηχο του vai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Τετοιο διαλυμενο ηχο μπορεις να βγαλεις πολυ ευκολα!Παρε Behringer! O τυπος παιζει πολυ καλα αλλα....................Behringer! δεν το εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό που θες να πεις ? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 δεν το εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό που θες να πεις ? Εχεις δικιο!Αναλυω λοιπον: Η ψευτια η ιδια!Το κομματι το 'χω ακουσει κανα εκατομυριο μολις φορες!Το παιξιμο για ερασιτεχνικο ειναι....επαγγελματικο αλλα ο ηχος ειναι πολυ χαλια στα αυτια μου!Εχω ακουσει κλιπακια ερασιτεχνικοτερα μα παρα πολυ καλυτερο distortion στο νοιζ! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 σεβαστή η άποψη σου αλλά μην ξεχνάς ότι τα κλιπ που έχεις ακούσει είναι αποτέλεσμα διαφόρων επεξεργασιών (πχ 2-3 κιθάρες γραμμένες) ενώ το συγκεκριμένο είναι live πέρα απ αυτό εγώ πιστεύω ότι είναι ένας ήχος με αρκετό ενδιαφέρον επίσης να πω ότι το παλικάρι παίζει με gcb95, mxr zakk wylde overdrive και το pitch όπως και τα άλλα εφέ είναι από g-major που ελέγχεται από το g-minor αυτάάά ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Δεν εχω την παραμικρη ιδεα για αυτα που λες!Ακουγεσαι ομως τοσο σιγουρος που συμφωνω μαζι σου διχως αλλο! Η ψευτια εμενα ομως μου ακουστικε.Εχει αυτο το κατι ο ηχος που με κανει να σκεφτω οτι το pod εχει λογο υπαρξης.Σκεψου οτι εχω πολυ απαιδευτα αυτια(αυτο μπορει να ειναι μειον μου)! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 το πανευκολο και φθηνο που μπορεις να κανεις ειναι να παιξεις με ενα Ds-1 για extra gain ακομη και πανω σε ενα vamp. να το χρησιμοποιησεις μετα την κιθαρα σαν booster ομως!! ολη αυτη η σχολη satriani moore vai χρησιμοποιουν το 'παχυ' boostarisma ενος ds-1. αν θες ακριβη λυση ξαναμιλαμε ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση