JPriest Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Zakk πήγες να το δοκιμάσεις όπως έλεγες ή το αγόρασες; Θέλω τα φώτα σου για τον ήχο του. Σου δίνουν και το Tech 21 Midi Mouse ή βολέυτικες με άλλο και ποιο; Παρεπιπτώντος ασχολείται κανένας με Midi πετάλια; Λόγο του ότι θα πάρω μάλλον το psa1, έλεγα να πάρω και αυτό το midi μαζί. Έχει να μου προτείνει κανείς κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samoth Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2005 Το αγόρασα εγώ μεταχειρισμένο και η γνώμη μου είναι οτι είναι ΠΑΡΑ πολυ καλό. Πεντακάθαρο αν του φερθείς ευγενικά, ακόμα και στους πιο high gain ήχους. Προϋποθέτει βέβαια όπως όλα τα αντίστοιχα μηχανήματα οτι θα ασχοληθείς μαζί του, θα διαβάσεις τις οδηγίες και γενικά θα το ψάξεις το θέμα. Εγώ την πρώτη βδομάδα είχα απογοητευτεί γιατί ήμουν και ψιλοάσχετος. Τώρα αν με ρωτήσεις είναι από τα μηχανήματα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι "γιατί δεν το έπαιρνα τόσο καιρό να δω άσπρη μέρα?" Όσο για το midi, έχω διαβάσει πολλά παρατράγουδα με το FCB1010, άλλα αν το ψάξεις μέσα από newsgroups θα βγάλεις άκρη και δε θα έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sepsis Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 παιδιά, το sansamp μπορεί να βγάλει brutal ήχο όπως cannibal corpse για παράδειγμα? http://www.hsouris.eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 παιδιά' date=' το sansamp μπορεί να βγάλει brutal ήχο όπως cannibal corpse για παράδειγμα?[/quote'] Θα σου πρότεινα Boss GT-8 για τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samoth Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Το Gt-8 δεν το έχω ακούσει αλλά εγώ 8α σου έλεγα έτσι κι αλλιώς για το Psa οτι δε θα το μετανιώσεις. Και γω παρόμοιους ήχους χρησιμοποιώ και το μηχάνημα έχει πραγματικά πιο πολλή παραμόρφωση από οτι ισως χρειαστείς ποτέ. Και εννοώ να είναι και χρήσιμος ο ήχος, όχι "εδώ πολυτεχνείο" απο τον θόρυβο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sepsis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 gerasime δεν θέλω πεταλιέρα, καταφέρνει και κανά μπλουζάδικο ή καθαρό το PSA? http://www.hsouris.eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση