Zooropean11 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχεις άδικο... Είμαι, όμως, επιφυλακτικός, γιατί το "How to dismantle an atomic bomb" δεν το θεωρώ καλό δίσκο για μια μπάντα σαν τους U2, και εικάζω ότι θα είναι στο ίδιο στυλ... Τέλος πάντων, μπορούμε να περιμένουμε, και συνεχίζουμε να κουβεντιάζουμε πάνω σε κάτι απτό... Αναλογως, γουστα ειναι αυτα αλλωστε...Εμενα μου φανηκε αρκετα καλο αλμπουμ το HTDAAB, αν και δεν βρισκεται στο επιπεδο του τριπτυχου Joshua Tree-Achtung Baby-POP. Οσο για το αν το No Line On The Horizon θα ειναι ιδιο, εχουν ειπωθει πολλα. Εγο προσωπικα θελω να πιστευω πως θα αποτελεσει διαφορα απο τα τελευταια... Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 μακαρι ..,, ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα και (ειδικα το war και το rattle and hym ) αυτο το καινουργιο κλιπ που ακουσα δεν μου τους θυμιζε ιδιαιτερα . music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Μακάρι να θυμίζει Rattle and Hum (ΔΙΣΚΑΡΑ), αλλά βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι αποκλείεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Μια συνέντευξη απ΄το CNN που δεν έχει και πολλά πράματα αλά ίσως οι φανς την βρουν ενδιαφέρουσα: http://edition.cnn.com/video/#/video/showbiz/2009/02/27/dq.soundcheck.u2.cnn Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 τελικα οσο πιο πολυ το ακουω αυτο το κομματι τοσο πιο κομματαρα που φαινεται! :) (δεν εχει βεβαια legata & arpegios ,ουτε και bend αλλα τι να κανουμε καθεις με τις αδυναμιες του.... ;D ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 αυτο με τα μπουτιομπούτς ειναι ρε παιδες?Αν ειναι αυτο κ μετράει λίγο η γνώμη μου ειναι καλό ότι. Για τους γιου του τα μονα κομμάτια κ αλμπουμ που παραδέχομαι ειναι τα παλιά τους μεχρι το 90. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herc Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Παίδες εγώ προσωπικά ξενέρωσα με το νέο album.... ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το POP το οποίο είναι και αυτό που με έκανε να λατρέψω τους U2 (το videoclip του Please με είχε κολήσει στον τοίχο). Αν και το A.T.Y.C.L.B. μου άρεσε πάααααρα πολύ με εξίσου απίστευτες μελωδίες και θέματα. Τα 2 τελευταία είναι ό,τι χειρότερο μπορούσαν να κάνουν. Το N.L.Ο.T.H. μόνο εικαστικά πάει να γίνει POP... αλλά ακόμα και εκεί.....πφφφ..... all together now..."MOOOOOOFOOOOOOOO" ola einai dromos.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 τελικα οσο πιο πολυ το ακουω αυτο το κομματι τοσο πιο κομματαρα που φαινεται! :) (δεν εχει βεβαια legata & arpegios ,ουτε και bend αλλα τι να κανουμε καθεις με τις αδυναμιες του.... ;D ;D) Όπως ξέρεις, αυτό είναι ένα γνωστό φαινόμενο. Έγώ κάποτε το είχα πάθει με ένα δίσκο των Eloy (!!!!), το άκουγα συνέχεια (δεν είχα άλλη κασέτα) και είχα πάθει κοκομπλόκο ότι είναι φοβερός δίσκος. Μετά πήρα άδεια (από Κομοτηνή) και ήρθα στην Αθήνα, άκουσα λίγο Stones στο ράδιο και μου πέρασε.... :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 η αληθεια ειναι οτι μπορει και να με επηρεασε και το εκπληκτικο του βιντεο...ειμαι βλεπεις θυμα του μαρκετινγκ.... ;D :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 η αληθεια ειναι οτι μπορει και να με επηρεασε και το εκπληκτικο του βιντεο...ειμαι βλεπεις θυμα του μαρκετινγκ.... ;D :) πωωωω ***EDITED - Η**** εισαι οχι θυμα του μαρκετινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση