Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Υποτίθεται ότι το link έχει ενα τραγούδι δεν το άκουσε κανείς σας θάμπωσε το GAS? :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Υποτίθεται ότι το link έχει ενα τραγούδι δεν το άκουσε κανείς σας θάμπωσε το GAS? :D Soooooooo right! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 και χωρίς έμπνευση απο το POP όποιος ξαναπεί κακό για το POP θα τον βαρέσω στον POP-O ;D ;D ;D https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Υποτίθεται ότι το link έχει ενα τραγούδι δεν το άκουσε κανείς σας θάμπωσε το GAS? :D Είναι επειδή είναι λίίίίίίίίγο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Το πρώτο κομάτι των U2 που ΕΚΛΕΙΣΑ, διότι δεν το άντεχα άλλο. Το ξανάκουσα με το ΖΟΡΙ άλλη μία φορά, πριν ποστάρω, ώστε να είμαι σίγουρος... Ελπίζω να μην είναι αντιπροσωπευτικό του άλμπουμ, αλλιώς λάμα τα... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δεν καταλαβα, τι το κακο εχει το POP; Ειναι ο αγαπημενος μου δισκος τους, με δευτερο τον Achtung Baby. Οσο ακουω το καινουργιο σινγκλ, τοσο περισσοτερο σκεφτομαι οτι το νεο αλμπουμ θα μας θυμισει εκεινη την (δοξασμενη) εποχη! εννοούσα χωρίς έμπνευση μετα το αριστουργημα POP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 εννοούσα χωρίς έμπνευση μετα το αριστουργημα POP. A ok, Sorry! Απλα επειδη ακουω συνεχεια να θαβουν το POP σε μουσικους κυκλους, δεν πολυκαταλαβα το ποστ. Friends? Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω, ρε παίδες, δεν με τρέλανε το κομμάτι, βασικά δεν μου άρεσε... Όπως και στο "How to dismantle an atomic bomb", νομίζω ότι δεν μπορούν ούτε καν να συγκριθούν με τους U2 του προηγούμενων εποχών (βλ. τη δισκάρα "Rattle and Hum")... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LPF~freQ Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 ...πάντως παιδιά, εμένα κάποια στοιχεία του τραγουδιου μου αρέσαν αρκετά... απλά όλα μαζί μου κάναν μπουρέκι... δεν... :) 8) I'll follow the signal to the end... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 To κομματάκι είν' ωραίο! Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2009 σε καμποσα σημεια θυμιζει ενοχλητικα Queens of the stone age.... :-\ www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση