Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 http://goyb.u2.com/ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ΚΑΙ :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ΚΑΙ :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Η αλλιως η ηδονη του να εισαι πλουσιος, υγιης, ταλαντουχος, μουσικαρα και να εισαι και μελος στην μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 και να έχει ο καθένας το προσωπικό χαλί του! Τον Edge τον ρίξανε! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Γιατι εχει ο Μπονο AC30 handwired και δεν εχω εγω;;;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Οι παντρεμενοι απλα φανταστειτε να μπαινει εδω μεσα η γυναικα σας για συμμαζεμα... -"μα καλα,ποσα τετοια στρογγυλα εχεις μαζεψει εδω μεσα (πιατινια)...κρατησε 2-3 και τα υπολοιπα τα πεταω..." -"σηκωσα να τιναξω τα χαλια και μπερδευτηκαν λιγο μερικα καλωδια..ελα μωρε θα τα ξαναφτιαξεις εσυ,δεν ειναι τιποτα" http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Η αλλιως η ηδονη του να εισαι πλουσιος, υγιης, ταλαντουχος, μουσικαρα και να εισαι και μελος στην μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη. και χωρίς έμπνευση απο το POP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 και χωρίς έμπνευση απο το POP Είμαι αμαρτωλός το ξέρω, αλλά μ'αρέσει ρε γαμώτο... Μ'αρέσει... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 και χωρίς έμπνευση απο το POP Δεν καταλαβα, τι το κακο εχει το POP; Ειναι ο αγαπημενος μου δισκος τους, με δευτερο τον Achtung Baby. Οσο ακουω το καινουργιο σινγκλ, τοσο περισσοτερο σκεφτομαι οτι το νεο αλμπουμ θα μας θυμισει εκεινη την (δοξασμενη) εποχη! Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Βλεπω ο edge γυρισε σε κατι πιο απλο! Αραγε όλο αυτο το rack το περναει μονο στον Vox και στο Marshall που φαίνονται στην φωτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση