munchkin Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_pJ1ccnC1GI&feature=rel μην αρχισουν τα Post της βλακειας για το αν ειναι καλος η κακος η δεν ξερω γω τι ο petrucci , ουτε τσακωμοι .... εγω πιστευω οτι σαν κιθαριστας ειναι absolute respect ( αν και ακουω jazz ...) το video ομως αυτο παραμενει super !!! music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=SKMYeXkYcgs&feature=related παρε κοσμε και αυτο /... music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Που τα βρήκες αυτά βρε άτιμε! :o Πλάκα σου κάνω. ;D Να βάζουμε και κανα σχετικό τίτλο πότε-πότε παρακαλώ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Που τα βρήκες αυτά βρε άτιμε! :o... :-X Στο Youtube μήπως; :P :P :P :P :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 i am very glad you liked it .... χαιρομαι πολλυ ..... που σας αρεσε ... music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Αχαχαχαχαχαχα Ειδικα το δευτερο βιντεακι θα αναψει φωτιες στο φορουμ και ολοι θα ρωτανε που θα κανουν αυτες τις μοντιφες ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 ο μι τζι !! :P ;D ;D ;D :D Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου άρεσαν. Ειδικά το δεύτερο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Πολύ γέλιο, τα έχουμε ξαναδεί στο φόρουμ παλαιότερα βέβαια, βαριέμαι και να ψάχνω... είναι 4-5 από δαύτα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση