alderbody Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 μεταφερω αυτουσιο το newsletter γιατι μπορει να ενδιαφερει καποιους: Super Potentiometer Sale! Starting today and running through Sunday, January 26th, all super pots are are 30% off. This sale is only for RSG1, RSG2, RSG3, and RSG4 potentiometers and is good for internet and phone orders. Go to the store here wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Τι μεταφορικά έχουν; Επίσης, έχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Στέλνουν με USPS PMI ή EMI. Παρήγγειλα πρόσφατα 2 pots, ένα cap, κ σύρμα, κ η χρέωση ήταν fixed στα 32$ (ΕΜΙ). Συμφέρει για βαρύτερα δέματα, αλλά για ελαφριά... :-\ Αξίζει βέβαια, υπάρχει τεράστια διαφορά στον ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Αξίζει βέβαια, υπάρχει τεράστια διαφορά στον ήχο. εχω βαλει σε 2 κιθαρες μου και διαφορα (οχι και..τεραστια) υπαρχει μονο αν τα χρησιμοποιεις (αν δηλ. παιζεις με το vol. & το tone) αν δεν τα χρησιμοποιεις (δηλ.τα εχεις μονιμα στο τερμα οπως πολλοι κιθαριστες,μεταξυ των οποιων και εγω ;D) ειναι πεταμενα λεφτα μια και δεν υπαρχει διαφορα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 αν δεν τα χρησιμοποιεις (δηλ.τα εχεις μονιμα στο τερμα οπως πολλοι κιθαριστες,μεταξυ των οποιων και εγω ;D) ειναι πεταμενα λεφτα μια και δεν υπαρχει διαφορα. εχει κι εκει διαφορα, απλα δεν ειναι μεταξυ RS και αλλων, αλλα μεταξυ των καθαυτο ποτενσιομετρων, μιας και παιζει ρολο η πραγματικη τους τιμη. Με τα Vol/Tone στο 10 ειναι θεμα "φορτωματος" των μαγνητων(pickup loading/resonant peak) και "αποκοπης του πυκνωτη αντιστοιχα. Παντως τα RS superpots τα βρισκω καλα (EDIT: μαλλον εξαιρετικα) αν χρησιμοποιεις το Volume για μειωση της εντασης σε ολη τη διαδρομη, και οχι το ιδιο καλα οταν θελεις Volume swells, λογω του ιδιομορφου taper τους. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση