kultura Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Τέτοιο ήχο ονειρεύομαι να βγάλω... Holy Grail! Κάποια ακουστική βερσιόν του Epic, θα την τραγουδούσε άνετα ο Στελάρας... Ντροπή μου, όμως, και μόνο που το σκέφτηκα... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 ακούστε το Epic και θα με θυμηθείτε. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Μιας και αφαιρέθηκε το κλιπ (γιατί άραγε... ;D) πάμε στο Περι ανέμων... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Φύγαμε... ;D Μια και πήγαμε, λέω εγώ τώρα.... Μπας και παίζει καμιά φωτογραφιούλα από μπυροποσία; ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 χμμμ για να ψάξω να δω...stay tuned. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Ω θεε μου. (ακουσα το epic). Y.Γ. Το κλεισιμο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2009 JAZZ METAL με holy grail μανίκη ο τυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Εχει κανενας TABS για το epic?????????????????? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2009 Βγάζω epic από tab, και παίζω live; αυτό είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Σιγα, αυτά εγώ τα παίζω με το ποδαρι. (Εννοείται δεν ακουσα τι παίζει ο τύπος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση