Προς το περιεχόμενο

Manuel Rodriguez Model E Exotic Madagascar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα έφτασε μια ωραία κλασσική κιθάρα στα χέρια μου, η Manuel Rodriguez Model E Exotic Madagascar. Έφτασε μετά από διαδικασία αλλαγής με μια Manuel Rodriguez Model E Rio Exotic που είχα παραλάβει πριν περίπου ενα μήνα (βλ. μεταμεσονύχτιο καθαροκλιπ) λόγω προβλήματος με κάποια απ'τα tuners και το λούστρο σε 3-4 σημεία στην ένωση του καπακιού με τα πλάγια είχε αρχίσει να σκάει.

Είχα ξενερώσει άσχημα με τη διαδικασία επιστροφής γιατί η Rio Exotic ήταν πραγματικά πολύ καλή κιθάρα και με είχε εμπνεύσει. Ε λοιπόν, η Exotic Madagascar είναι απίστευτη! Είναι σαφώς πιο δυνατή σε ένταση, έχει αισθητά καλύτερη τονικότητα σε σχεδόν κάθε νότα και πλέον τα αρπίσματα ακούγονται σαν να βγαίνουν από παραμύθι (ωρεμαναμτιειπατωρα).

Πρωτού μπω στη διαδικασία ηχογραφήσεων και σχολίων για την κατασκευή και το playability, λεω να μοιραστώ μαζί σας μερικές φωτογραφίες. Χωρίς λόγια προς το παρόν, μιας και λίγη οφθαλμολαγνεία κάνει καλό.

Enjoy  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanx  ;)

888 Ευρώπουλα

(τους είπα να τα κάνουμε 666 αλλά δεν ήθελαν και τους είπα REGARDS LAKHDES!)

Ευχαριστώ spy!!!  :)

Σε πρώτη φάση θα με συντροφέψει στην αναζήτηση μιας καλύτερης μουσικής παιδείας (τύπου ΩΔΕΙΟ  :o), με τον καιρό ελπίζω να φτάσω σε ενα καλό επίπεδο αντάξιο ενός τέτοιου μουσικού οργάνου. Προς το παρόν λοιπόν φαίνεται ότι θα μου δείξει αυτή το δρόμο και δεν έχω παρά να την αφήσω να με αποπλανήσει με το τραγούδι της  :D

• Moderator

Για τι είδους μουσικές αναζητήσεις σκοπεύεις να τη χρησιμοποιήσεις;

Για φάση μπλούζ, ροκ, χαρντ ροκ αλλά και μέταλ. Τι χορδές προτείνεις?

Με γειά jase  ;D.

Συγνώμη γα το off topic αλλά νομίζω έχεις κολλήσει τον ιό windoz.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου