magosbap Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 γεια χαρα! λοιπον θα ηθελα να αγορασω μια καρτα ηχου με την οποια θελω να κανω ηχογραφηση και να συνδεσω το midi και το Pickup. εχω τσεκαρει την καρτα της behringer bca 2000 εσεις τι γνωμη εχετε για αυτη την καρτα? ειναι καλη η θα με βασανισει?(θα την αγορασω μεταχειρησμενη, τιμη 150-200 ευρω)για ρειχτε τα φωτα σας η καποια αλλη προταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magosbap Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 πανω μαγκες για πειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 υπαρχουν ΠΟΛΛΑ θεματα με καρτες ηχου. κανε ενα search. εγω παντως απεφυγα την behringer και πηρα την 0404. για ριξε μια ματια. http://www.noiz.gr/index.php?topic=164733.0 Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 επισης θα ηθελα να μου προτεινετε και ακουστικα κλειστου τυπου για ηχογραφηση,μιξη και master..... Καλό είναι να έχουμε λίγο αίσθηση της πραγματικότητας (δεν έχω καμιά πρόθεση να σε θίξω). Με τι θα το κάνεις το mastering; με την behringer; και μάλιστα σε ακουστικά; Νομίζω λίγη κοινή λογική δεν βλάπτει. Πάντως για φθηνές λύσεις σε κάρτες ήχου υπάρχουν πολλές λύσεις. M-audio (fast track), emu, echo audio (layla) κλπ Κάτσε και κάνε μια καταγραφή όσων αφορά τις απαιτήσεις σου (πόσες εισόδους και εξόδους, ψηφιακές ή αναλογικές, πόσα ακουστικά, προενισχυτές κλπ κλπ) και με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση στο φόρουμ θα βρεις πολλές λύσεις. Φιλικά. Παναγιώτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magosbap Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω φιλε μου για την καρτα τι γνωμη εχεις γιαυτα που θελω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Έχει δίκιο ο pkole καλύτερα να κινηθείς σε πιο δοκιμασμένες κάρτες που και ποιοτικότερες είναι και τα ίδια λεφτά θα σου κοστίσουν. Κάνε ένα Search και θα βρεις πολύ καλύτερες λύσεις όπως μερικές που σου πρότεινε ήδη ο pkole. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση