Andy B Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Check http://www.myspace.com/moralband. Ειναι η μπαντα μου!!!Πως σας φαινεται? Την Αληθεια!!! ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου, πολύ όμορφα τα κομμάτια όσον αφορά τον τομέα της instrumental μουσικής. Αυτό που δεν μου άρεσε εμένα προσωπικά είναι οι μελωδικές γραμμές της φωνής. Μου φαίνονται ανεπαρκείς για το συνολικό άκουσμα. Αυτή είναι η δικιά μου γνώμη φυσικά. Καλή συνέχεια ευχομαι! Ad astra per alia fideles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dg* Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 θα συμφωνήσω με τον St4rg4z3r για τις μελωδικές γραμμές και θα κάνω και ένα ακόμη σχόλιο......ρε παιδιά,sorry κιόλας αλλά πολύ αντιγραφή των HIM!!!Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το στούντιο που έγινε το master αλλά...εμένα μου χτύπησε λίγο άσχημα!!! Με κάθε φιλική διάθεση,καλή συνέχεια.... ;) ...Saw my reflection and cried... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menz Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 Den stelneis thn doulia sou sto http://www.mad.tv/mad4bands emena mou aresan ta kommatia sou. Pote den xereis ti mporei na ginei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 menz γράφουμε ελληνικά όχι greeklish. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 ...ρε παιδιά,sorry κιόλας αλλά πολύ αντιγραφή των HIM!!! +1 Κανει μπαμ πιστευω. Στο τραγουδι "S' Agapw" ο ηχος στην αρχη ειναι πολυχρησιμοποιημενος απο HIM,το σουρσιμο απο 0:53 εως 0:55 θυμιζει εντονα "Right Here In My Arms" που εχει ενα ιδιο στην αρχη (αν και χρησιμοποιειται γενικοτερα), στο 1:55, η κιθαρα απο πισω παιζει το ρυθμο του Wicked Game, το κοφτο (εισπνεοντας) το "Ααα" στο τελος ειναι τελειως Valo κτλ (μπορω να πω πολλα). Δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να κραξω τους HIM αλλα ρε παιδια δεν εχετε απλα παρομοιο στυλ, ειστε πιστη κοπια των HIM (ολα αυτα τα λεω καλοπροαιρετα, χωρις παρεξηγηση). Μολις ειδα στο site σας το εξης: "Στη μίξη συνέβαλε και ο Roland Prent (Rammstein, Nine Inch Nails, H.I.M κ.α). To mastering επίσης, πραγματοποιήθηκε στα Sterling Sound Studios NY από τον Ted Jensen (Metallica, Evanescence, HIM κ.α)", οποτε εξηγουνται ολα τα απο πανω πληρως ;) Eγω απλα θα πω πως εχετε κοτσια που παιζοντας αυτο το ειδος μουσικης χρησιμοποιησατε ελληνοφωνο στοιχο :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andy B Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Thanx για τις ειλικρινεις απαντησεις.Το στυλ ειναι οντως σαν ΗΙΜ και η μελωδικη γραμμη προσπαθει να προσεγγισει το θεατρο και την υποκριτικη μιας και ο τραγουδιστης και στιχουργος μας ειναι ηθοποιος και θελουμε να βγει αυτο το συναισθημα προς τα εξω,να αλλαξουμε τα δεδομενα στα φωνητικα μεσα στα ορια και να δημιουργησουμε ενα νεο ειδος στην μουσικη αν το καταφερουμε...Το ονομαζουμε DRAMA ROCK/METAL. Το ωραιο για μενα ειναι οτι αυτο το ολο concept τουλαχιστον ειναι αληθινο και οχι γραμμενο για τα λεφτα και μονο κτλ. Thanx guys!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση