ninja Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα σας και χρόνια πολλα. Έφτασε επιτέλους η ώρα να πάρω μια καρτα ήχου της προκοπής. Θα ήθελα να μου προτείνετε κατι. Έχω ένα mac mini 2GHz δουλεύω το logic pro 8 και το firewire δεν ειναι TI. Το ανφέρω αυτό διότι παλιότερα την πάτησα και πήρα την m audio firewire 410 και δεν δουλεψε και αναγκάστηκα να την αλλάξω. Δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να προτιμήσω firewire η usb. Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 400-500 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Φιλικά ninja. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 http://www.thomann.de/gr/motu_ultralite_mkiii.htm Σιγουράτζα, έχω την προηγούμενη Ultralite και απλά δεν παίζεται Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Την είδα κι αυτην και ομολογώ ότι μου άρεσε. Θα είναι συμβατή με το mac μου όμως ή απαιτεί κι αυτή TI? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Την είχα σε G3, μετά σε G4, τώρα σε G5, σήμερα κατέβασα και τα UB new drivers...δεν δουλεύω (εκ πεποιθήσεως) σε Intel...ρίξε ένα mail στη MOTU...δεν χάνεις τίποτα. Ο ήχος της είναι καταπληκτικός Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Και η duet ειναι πολύ καλή απλά με χαλάει που δεν εχει midi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Καμιά άλλη πρόταση? :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 -Native Instruments Audio Kontrol 1 (usb) -M-Audio Fast track Ultra (usb) Τις έχω και τις 2 και κάνουν φοβερή δουλειά και σε στούντιο και σε live με το MacBook μου...Check them!!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnsmith Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να αναφέρεις τι θέλεις να εμπεριέχει η κάρτα ήχου. Preamps ; 2 headphone outputs ; κτλ. Σου προτείνω την apogee duet. Εύκολα μια απο τις καλύτερες κάρτες ήχου στην τιμή της με εξαιρετικούς dac converters και preamps. Plus, αρκετά mobile συσκευή. Απο το official site, βρήκα μόνο αυτό το review : http://www.apogeedigital.com/pdf/Duet-Review-audiomidi.pdf (Να κάνεις τι το midi ;;;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση