AntonyPath Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 πρωτη αποπυρα σε αυτο το στυλ ...... :) σορρυ για τις τρομπετες :-[ Tις εβαλα για να σπαει λιγο η μονοτονια..... ειναι ακυρες το ξερω !!! αν θελει κανεις να γραψει οποιοδηποτε οργανο εκτος κιθαρας................. http://www.box.net/shared/bxdaruuh3c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Μα γιατι περιμένεις συμμετοχή; ::) Ωραίος τίτλος! και ενα ακομα οποιος θελει..... Αφου κάνεις τον κόπο, γιατι δεν εξηγείς και τι ειδος είναι, τι θες ν' ακούσεις... Ετσι μπέστε σκύλοι αλέστε; ??? Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Επιτηδες ειναι γραμμενη λανθασμενα η λεξη "Συνεργασια"; ;) Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Επιτηδες ειναι γραμμενη λανθασμενα η λεξη "Συνεργασια"; ;) ρε φιλε και το εγραψα στο γοογλε για σιγουργια :-[ http://www.google.com/search?q=%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CE%B1&rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLJ δε δουλευει και η τροποποιηση :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε αυτό http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp ή τα ελληνικά. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Γιατί χαρακτηρίζεις τις τρομπέτες ως άκυρες; Εμένα μου αρέσουν και θα περίμενα να παίζουν κάτι περισσότερο. Γενικά όμως το κομμάτι χρειάζεται κάτι περισσότερο από το καλό ριφάκι, γιατί επαναλαμβανόμενο γίνεται βαρετό :-\ Αν είχε λόγια ίσως ??? ::) ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Γιατί χαρακτηρίζεις τις τρομπέτες ως άκυρες; Εμένα μου αρέσουν και θα περίμενα να παίζουν κάτι περισσότερο. Γενικά όμως το κομμάτι χρειάζεται κάτι περισσότερο από το καλό ριφάκι, γιατί επαναλαμβανόμενο γίνεται βαρετό :-\ Αν είχε λόγια ίσως ??? ::) συμφωνω !!! :) γι' αυτο το ανεβασα, αν εχεις ορεξη και θες να προσθαισεις κατι ...οτιδηποτε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Aν εμπαινε ενα φλαουτο η σολο τρομπετα ισως.Δυσκολο θεμα ειδικα αν εχει υφος lounge.Θελει αφαιρετκη σκεψη. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια οτι γουσταρετε !!!!! γραφτε και λυρα και αρπα οτι θελετε και να αντικαταστισουμε τα ντραμς ή το μπασο εγω θελω να μινουν οι κιθαρες μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Ας βάλει κάποιος ένα Rhodes... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση