Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Επειδή πολλοί από σας έχουν ζητήσει αυτοκόλητα και άλλα αναμνηστικά από το Noiz, έφτιαξα αυτά τα εξαιρετικής ποιότητας T-shirts που πραγματικά αξίζουν να φοράς. Οι τιμές αφορούν το κόστος και την διαδικασία του online shop. Δεν υπάρχει κέρδος. Θα προτιμούσα να ήταν free αλλά η ποιότητα δεν θα ήταν αυτή που θα φόραγα εγώ. Τα έχω δοκιμάσει προσωπικά και είναι άψογα. Η διαδικασία πληρωμής είναι ασφαλής, ενώ η αποστολή είναι άμεση. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Είναι πολύ ωραία yameth. Μώλις παρείγγειλα το golf shirt (ως φλώρος που είμαι... :lol: ). Θα ήταν ωραία και σε άλλα χρώματα. ¶ντε θα χαιρετιόμαστε και στους δρόμους τώρα! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 πολυ ωραια yameth.εγω σαν μοδατο αγορι εκανα order& μολις τωρα την μπλουζα που εχει black&white στα μανικια κτλ..& θα κατεβω αθηνα σε λιγες μερες για να παρω και την κιθαρα μου που ερχεται..θα ερθω με την ..μπλουζα και ευελπιστω σε μια συναντηση εστω και μικρη,μελων του Noiz.θα ριξω σημα εγω ποτε ακριβως θα ερθω και βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 παρα πολυ ωραια!!!!!!!!!!!! θα παρω κι εγω τι τροπου πληρωμης εχει? με ενδιαφερει αντικαταβολη http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Και εμείς που δεν έχουμε πιστωτική θα μείνουμε γυμνοί απο την μέση και πάνω??? :D Yameth κάνε κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Τι να κάνω βρε παιδιά. Αμερικάνοι είναι οι κατασκευαστές και δυστυχώς δεν δέχονται και Paypal. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 περιμένω να βγούν και σε μαύρο χρώμα τα μπλουζάκια, να κρύβουμε και κανά κιλό!! & Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Φοβερά!! :wink: ¶λλα χρωματάκια θα παίξουν ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Για την ώρα μόνο αυτά. Αργότερα ίσως και άλλα σχέδια και χρώματα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Ωραια!!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση