Προς το περιεχόμενο

cigar box guitars

marathon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

....πρέπει να τρέχω Praktiker, για πιο μακριές.

Γιατι Praktiker? Σε ενα βιδαδικο θα βρεις μεγαλυτερη ποικιλια και σιγουρα θα ειναι πιο φτηνες.

Για 4 βιδες παιζει να στις δωσουν και τσαμπα!  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 141
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

θελω να γινω σαν τον Marathon οταν μεγαλωσω

Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα...θές να πας στο Praktiker για τις βίδες (γιατί βαριέμαι να τρέχω εκεί κάτω)?

Γιατι Praktiker? Σε ενα βιδαδικο θα βρεις μεγαλυτερη ποικιλια και σιγουρα θα ειναι πιο φτηνες.

Για 4 βιδες παιζει να στις δωσουν και τσαμπα!  ;D

Μα καλά ΕΙΣΑΙ ΣΟ-ΒΑ-ΡΟΣ? Πρέπει να βρώ ίδιο κράμα βίδες...για να μην αλλάξει ο ήχος :o :o :o :o

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα...θές να πας στο Praktiker για τις βίδες (γιατί βαριέμαι να τρέχω εκεί κάτω)?

Αν ημουν Aθηνα παιζει να πηγαινα, ολο και κανα μπιχλιμπιδι θα εβρισκα να παρω... ή μηπως να γινομουν βοηθος του Yann τα απογευματα? Δυσκολη αποφαση... περιμενω προσφορες  :P

Μα καλά ΕΙΣΑΙ ΣΟ-ΒΑ-ΡΟΣ? Πρέπει να βρώ ίδιο κράμα βίδες...για να μην αλλάξει ο ήχος :o :o :o :o

Δεν αρκει να ειναι το ιδιο κραμα ......  για να παρεις κουρδισμενες βιδες  πρεπει να εχεις μαζι σου και ενα διαπασων  και να τις κτυπας με αυτο , μια-μια  ;D

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Δεν αρκει να ειναι το ιδιο κραμα ......  για να παρεις κουρδισμενες βιδες  πρεπει να εχεις μαζι σου και ενα διαπασων  και να τις κτυπας με αυτο , μια-μια   ;D

Κοροϊδεύεις...μα μου έχει τύχει στο περίπου. Το 1980 είχα αγοράσει ένα σιτάρ. Όταν το έφερα στην Ελλάδα (τότε δεν υπήρχε Internet βλέπεις...) δεν έβρισκα πουθενά χορδές (και έχει και πολλές το καταραμένο, 19...). Και πήγαινα Ερμού-Μοναστηράκι όπου υπήρχαν τα σιδεράδικα και με πυκνόμετρο ψάχναμε τα κράμματα και τα πάχη....α ρε νέοι...σήμερα τα έχετε όλα στο πιάτο....

Ωραίος Marathon. Εγώ περιμένω ένα δέμα εδώ και 2μισι βδομάδες για να ξεκινήσω τη δική μου και μου χουν σπάσει τα νέυρα με τα ΕΛΤΑ.

Btw ο τρόπος που σκέφτηκα είναι ακριβώς αυτός που είπε ο harilatron... Μου φαίνεται πως θσ είναι το πιο ανθεκτικό όλων..

Τα ξαναβάζω για κάθε βοήθεια, εάν έχετε βρεί και άλλα είναι χρήσιμα.

http://cigarboxguitars.com/Cigar_Box_Guitars.php

http://www.bellyjellymusic.com/

Συμφωνω! Σορυ δεν το σκεφτηκα πριν....

Τι κραμα ειχες πριν? Εχεις δοκιμασει ανοξειδωτες? Και, αν θες να με ακουσεις παρε ΧΩΡΙΣ φρεζα!!! Καμια σχεση... Στη στρατ μου παντως τις αλλαξα ολες!

Κάτι τέτοιο εννοούσα.  :)

(Κάποτε σκεφτόμουν σοβαρά να φτιάξω κάτι τέτοιο)

Σίγουρα το χρειάζεται, αλλά μου έχει κολλήσει να μπορώ να ανοιγοκλείνω το καπάκι...μου φαίνεται τρομερά αστείο. Το τρέμολο μου τα χαλάει όλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου