Guru ez Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 να και ενα βιδεον 8) Nice playin', nice name! ;) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 σε ευχαριστω πολυ Ηλια :) ειδικα για το ονομα ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Ομορφιες το οργανο αλλα πιο πολυ το παιξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 'σ' ωραίοςςςςςς ;) μερικές νότες ήταν λίγο ντιριντάχτα οριεντάλ αλλά βαμβακοφυτεία και Mark Twain στο full . ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 ναστε καλα παιδια :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Είσαι και πολύ σάπιος φίλος, με την καλή έννοια. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 Μετά από πολλά χρόνια Ανάστασις !!!!!! ;D ;D ;D Το προτζεκτάκι χαμηλών προσδοκιών. Τάβλι αγορασμένο. Μπράτσο περισσευούμενο , νομίζω από παλαιό ΚΙΤ tele. Τοποθέτησα μαγνήτη και γέφυρα από μια αναβαθμισμένη Harley Benton Telecaster. Ένα Volume ;) Είχα για δοκιμή από φίλο ένα Lexicon Alpha Studio. Έστησα μικρόφωνο (δεν θυμάμαι ποιο). Το Audacity στο laptop έκανε χρέη Kanapes & Saloni Grand Studio. Οι εικόνες είναι κακής ποιότητος από το παλαιάς κοπής κινητό. Υπόσχομαι να αναβαθμισθώ μελλοντικά. Στην ηχογράφησις υπάρχουν πρασινάδες κοκκινάδες και πορτοκαλάδες. Ως οριτζινάλε τεμπέλης δεν κάθισα να ξαναγράψω. Enjoy. barbagiannakaki.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 ...Έστησα μικρόφωνο (δεν θυμάμαι ποιο)... Μπροστά στη γρίλια από καμπίνα 2Χ10 που οδηγεί ένας μοντιφαρισμένος ( ωρέ τι λέξη έγραψα) Marshall Valvestate 20 Model 8020 του ..... κάποτε φούλ τρανζίστορ O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 Πολύ πολύ ωραίο, μπράβο σου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που παίζεις αλλά είναι υπνωτικό και "τραβηχτικό"... Μιά και ανασταίνεις το θέμα, να προσθέσω πως η διαβόητη Ταβλοκάστερ μου ;D 8), μέσα στα χρόνια μου έχει δείξει ένα πράγμα - πέρα απο το οτι μου "γεννάει" διαρκώς ιδέες... Είναι τόσο dominated ηχητικά, που σχεδόν ό,τι μαγνήτη και νάχω χρησιμοποιήσει (singles/hums/P 90s) ακούγεται σχεδόν το ίδιο! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 Τι να πω, ευχαριστώ ειλικρινά για τα καλά λόγια. Όσο για τις Ταβλοκάστερ νομίζω ότι είναι ένας τομές που αρχίζει να με ιντριγκάρει . Κάτι από Hollow Body , Center Block και λοιπά. Είναι καλή βάση να ψαχτώ. Έχουν μια περίεργη μουντάδα , τουλάχιστον όσες έχω φτιάξει εγώ. Ήδη είμαι σε διαδικασία για τις επόμενες προσπάθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση