Guru ez Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 σκεφτηκα να παρω σβαρνα τα μαγαζια με ειδη καπνιστου. Ναί ;). The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Αν δεν βρεις κατι που να σου κανει στο τμημα με τα καπνα, ριξε ενα ματι στο τμημα με τα επιτραπεζια παιχνιδια. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βρεις που να σου κανει. Ενα ταβλι πχ ρε παιδι μου, λεω γω τωρα... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Αν δεν βρεις κατι που να σου κανει στο τμημα με τα καπνα, ριξε ενα ματι στο τμημα με τα επιτραπεζια παιχνιδια. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βρεις που να σου κανει. Ενα ταβλι πχ ρε παιδι μου, λεω γω τωρα... :P Κάτι ξέρεις εσύ... 8) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Κάτι ξέρεις εσύ... 8) Yeap. ;D Tα σεβη μου Mr Zaiko. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Yeap. ;D Tα σεβη μου Mr Zaiko. 8) Ανταποδίδω φίλτατε, άσε το Leslie να γυρίζει κι όλα θάναι όμορφα... ;) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Ναι το ατιμο, ακομα και σε avatar (μου) εκπεμπει θετικη ενεργεια... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 εχει μηπως κανεις να προτινει κατι? Στείλε μου με pm τη διεύθυνσή σου να σου στείλω ένα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petrolykos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2013 Γεια χαρα, ξεκινησα να φτιαχνω κι εγω ενα τετοιο και αναρωτιομουν αν πρεπει οπωσδηποτε να γειωσω την γεφυρα (σκεφτομουν να φτιαξω μια με ξυλο και κοκκαλο τυπου καβαλαρης... θα δουμε). Το γλιτωνω αν βαλω διπλο μαγνητη , ή μονος - διπλος δεν εχει διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 να και το δικο μου :) εχει καιρο που το εφτιαξα αλλα δεν ειχα φωτογραφικη στην κατασκευη με βοηθησε ο Vagabond ευχαριστω πολυ και τον marathon για το κουτι επισης πριν λιγες μερες τελειωσα και το diddley bow A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 να και ενα βιδεον 8) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση