Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 ... Τι μπορώ να κάνω γι'αυτό? Υπομονή :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Υπομονή :) So be it.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Ετελείωσε. Βουλευτής Καλοχαιρέτας. Ετελείωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Είσαι μεγάλος, και μπροστά...είσαι πανμέγιστος και τετράχορδος (και ξεκούρδιστος αλλά αυτό διορθώνεται)...δεν έχω λόγια. Βγάλε φωτογραφίες από όλες τις πάντες Εγώ έχω τεχνικά προβλήματα και έχω μείνει πολύ πισω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoid_gr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 χαχα!!! ;D Τελειο!!! Πλακα εχει!! Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Α Π Α Ι Κ Τ Ο Σ !!!!! Ευγε νέε μου..... θα προοδεύσεις. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Ωραιο το οργανακι, πολυ... αρχαιοελληνικο :D Και ολο χειροποιητο ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2012 http://www.guitarworld.com/cigar-box-how-build-smokin-cigar-box-guitar-around-25-part-4 Λίγο Λάζαρος το ποστάρισμα αλλά όταν ασχολείται με το Θέμα το GUITAR WORLD , ας το διαβάσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να πω, ένιωσα πολύ χαρούμενος. Γιατί και ηχάρα έχει το όργανο και το κέφι μας ανέβασε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 μου εχει καρφωθει και μενα να κανω ενα cigar box κουτι απο πουρα που μπορω να βρω? σκεφτηκα να παρω σβαρνα τα μαγαζια με ειδη καπνιστου. εχει μηπως κανεις να προτινει κατι? A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση