Alexei Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 χαχα ναι εντάξει πιο τσιμα τσιμα απτου bihlas δεν πάει! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Βοήθειααααααααααααααααααααααααααααααααα Ξεκίνησα από χαβαλέ και έχω φτάσει να φτιάχνω τα πάντα χειροποίητα. Αν το όργανο παίξει με βλέπω να το κάνω χόμπι. Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Δεν θα ξαναπώ για τους οργανοποιούς κουβέντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Βοήθειααααααααααααααααααααααααααααααααα Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos, Photos.... Y.Γ Αxelakos το κουτί μου είναι 20 Χ26 cm Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Και δεν έχω και ψηφιακή μηχανή >:( >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Για να πάρετε μια ιδέα κινητόγκραφς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Θα φτιαξεις δικο σου μπρατσο? Sweeeet! H... κοσμηματοθηκη τρομερη, ουτε οι custom shop του ffmakis τετοια χλιδα ;D Αν πετυχει, ο Marathon θα πεταξει τις σεγες και τα τρυπανια του ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Αν πετυχει, ο Marathon θα πεταξει τις σεγες και τα τρυπανια του ;) Φυσικά και θα πετύχει, είναι στον σωστό δρόμο, Bouzoukleri προχώρα γερά με τσαμπουκά...αλλά δεν έχω αποκαλύψει όλα μου τα χαρτιά!!!! Μην βιάζεσαι μικρέ bihlas Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Για να μην ξεχνιώμαστε...σήμερα είναι Παρασκευή με επερχόμενο τριήμερο. Οι συμμετέχοντες στο project ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, για τεμπελιά (εκλογές κλπ...). Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί θα κλείσω το Ηρώδειο...Nikolas μπορείς να μας γράψεις μια συμφωνική για Cigar Box? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Θα είμαι 500 χλμ μακριά από το εργαστήρι (βεράντα). Ζητώ άδεια μετά δημοσίων θεαμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Θα περιμένω το δέμα από τα ΕΛΤΑ... Aισίως την Δευτέρα αν δεν απατώμαι κλείνω ένα μήνα αναμονής..... >:( >:( Λες κι έρχονται απο το Βόρειο Πόλο!.. Τι μπορώ να κάνω γι'αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση