marathon Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Ψάχνοντας για customιές, έπεσα επάνω σε αυτές τις "κιθάρες" και μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες (ειδικά επειδή οι τιμές ξεκινάνε απο 350 ευρώ). http://www.bellyjellymusic.com/ Βέβαια το διεφθαρμένο μου μυαλό προχώρησε πιο πέρα. Σκεφτήτε μια τέτοια κιθάρα στο οriginan κουτί της (δηλ με την κόπιτσα για να ανοίγει στα 2!!!!!Τι εύκολα που θα επεμβαίναμε στα ηλεκτρικά της!!!) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Εγω τις φανταζομαι με pickguard 'το καπνισμα βλαπτει σοβαρα εσας και τους γυρω σας'. Μου θυμισαν κατι μικροσκοπικα ενισχυτακια μπαταριας μεσα σε πακετα τσιγαρων, με μεγαφωνακια απο ακουστικα, που εβλεπα σε μια βτρινα μικρος. Αληθεια, αυτα ηταν προιοντα καποιου κατασκευαστη ή ιδεα του μαγαζατορα? τοτε μου φαινοταν πολυ cool :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Ρέπλικες του 1850...περίπου, διάβασε στην 1η σελίδα την ιστορία τους. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Αληθεια, αυτα ηταν προιοντα καποιου κατασκευαστη ή ιδεα του μαγαζατορα? Για τα ενισχυτακια λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 θα λεγε πολυ κατι τετοιο για lapsteel! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Δηλώνω από τώρα συμμετοχή να φτιάξουμε την Guitar Box Grand Orchestra GUBOGO. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Νομίζω πως μπορεί να παίξει και δυνατά το Biskota Box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 @bihlas : http://www.smokeyamps.co.uk/ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Άραγε τα ξύλινα κουτιά θα έχουν άλλο ήχο από τα τσίγκινα? Και θα είναι κουρδισμένα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά ακούγονται :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Βρε κάτι μου θυμίζει.... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση