koxcygr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Τι ειναι αυτος ρε????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Βρε ουσττττττ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 χμμμμ λοιπον μαλλον εσυ θα πρεπει να μορφοθεις Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση. Ακόμη και 2004 μηνύματα να είχες (και όχι 4 όπως τώρα), δεν θα υπήρχε δικαιολογία για την απρόσεκτη επιλογή φρασεολογίας και επιθετική συμπεριφορά. Καλώς μας ήρθες και ήρεμα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Αν αυτό είναι μπρούταλ ωρε evilgio, πάω να γίνω μοναχός! ;D Αυτό ειναι μπρούταλ: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Sorry ρε παιδια αλλα για μενα ολοι αυτοι ειναι και πολυ καραγκιοζιδες!!!!! Τι ειναι αυτα τα σπαστικα που κανουν λες και εχουν καρφια στο κολο. Ελεος πια και ειναι και ποσο χρονων. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!! Οσο για τα φωνιτικα κατα την γνωμη μου ειναι μια εξασκηση και τιποτα παραπανω. :-X :-X :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Κι αυτός είναι ο Μπρούτο: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Jase pass the fountounia please. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 With pleasure kai toy chronou foudounia Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilgio Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Αν αυτό είναι μπρούταλ ωρε evilgio, πάω να γίνω μοναχός! ;D Αυτό ειναι μπρούταλ: ωραια για αυτο το ειδος φωνητικων(ουτε καν brutal)υπαρχει τεχνικι,μονο που ειναι πολυ ευκολη για τον οποιονδηποτε,απλα να εισαι ψεφτικος,τραγουδας χωρις νοτες και διαστηματα,και απλα τραγουδας με την ψευτικη!αμα θες να ακουγεσαι ψευτης η τεχνικη αυτη ειναι η καλητερη,απλα 0 συναισθημα(καθαρα δικη μου αποψη παντα)σορυ φιλε μου ,απλα εμενα στα αφτια μου ο corey ακουγεται πιο αληθινος απο τον chris!:) οτι και να κανεις,εγω το κανω καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Μην γράφεις greeklish, δεν επιτρέπονται. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Πωσ θα βγάλω brutal φονητικά έξω από το studio; Υπάρχει κάπηα τεχνικοί; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση