WINLOWOO Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω κατι που ισος φανει ανοητο !!! ??? ειμαι σε μια μπαντα και εκτοσ απο κιθαρα τςρα που εφηγε ο τραγουδηστησ ειπα να παρω το μερος του . λυπον κσερω οτι για να κανεις brutal φωνιτικα πρεπει να το εχεις αλλα θα ηθελα να ρωτησω οτι οταν θα παω στο στουντιο θα τραγουδισω κατευθιαν απο το μικροφωνο ή θα πρεπει να πω κατι στον στουντιακια για να προσθεσει κανα εφε αν γινετε !!!! ειμαι τελιος ασχετοσ σε αυτο το θεμα και δεν ξερω τι να κανω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parabol Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω κατι που ισος φανει ανοητο !!! ??? ειμαι σε μια μπαντα και εκτοσ απο κιθαρα τςρα που εφηγε ο τραγουδηστησ ειπα να παρω το μερος του . λυπον κσερω οτι για να κανεις brutal φωνιτικα πρεπει να το εχεις αλλα θα ηθελα να ρωτησω οτι οταν θα παω στο στουντιο θα τραγουδισω κατευθιαν απο το μικροφωνο ή θα πρεπει να πω κατι στον στουντιακια για να προσθεσει κανα εφε αν γινετε !!!! ειμαι τελιος ασχετοσ σε αυτο το θεμα και δεν ξερω τι να κανω ευχαριστω straight on your face...0 εφφε,ουρλιαχτο,βοθρηλα,φωνητικες χορδες στην τσιτα...και οτι βγει... ;D ;D Βεβαια μπορει να χρειαστει να ψαξετε για καφρο-διστη ή να το γυρισετε σε instrumental ή post rock που ειναι και της μοδας... ;D 8) Leo I 'm Suhr Tom Anderson has a Gibson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 ok απλος πιστευα οτι κατι θα γινοτανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kapony Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Μπορεις να βαλεισ και λιγο distortion οπως κανουν οι slipknot και πολυ αλλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dikasths32 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 ηχογραφεις κανονικα και υστερα του λεσ βαλε κανα εφε και θα σου πει διαλεξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Ουτε τυροπιτα να ητανε το FX!! ;D ;D ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 straight on your face...0 εφφε,ουρλιαχτο,βοθρηλα,φωνητικες χορδες στην τσιτα...και οτι βγει... ;D ;D Βεβαια μπορει να χρειαστει να ψαξετε για καφρο-διστη ή να το γυρισετε σε instrumental ή post rock που ειναι και της μοδας... ;D 8) Ναι, μπράβο, κ άρχισε να μαζεύεις κ λεφτά για την εγχείρηση στις φωνητικές χορδές σου. Βρες κάποιον που το κάνει χρόνια κ δεν έχει προβλήματα και πες του να σου δείξει. Κάνε και κανένα μάθημα φωνητικής, θα μάθεις να προσέχεις περισσότερο το λαιμό σου. Για να βγάλεις τον πιο αμερικάνικο brutal ήχο θέλεις βασικά να τον βγάζεις σωστά, κ μετά λίγα πράγματα, κανα reverb κλπ. Αν θες ήχο που να ακούγεται πιο ψηφιακός, ΤΟΤΕ θέλεις distortion. Δεν έχω ασχοληθει και πολύ βέβαια, αλλά σου ξαναλέω ΠΡΟΣΕΧΕ το λαιμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Υποθέτω επαναλαμβάνεται η ίδια κουβέντα που έγινε πέρσι όπως δείχνουν τα "Σχετικά θέματα" παρακάτω... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Είχα προσπαθήσει 2 φορες να τραγουδήσω black... Σα να έκανα γαργάρες με πινέζες και ζουμι από λεμόνι ήταν. Ετσι περιορίστηκα στο κιθαριστικό κομμάτι του πράματοστ και άφησα άλλον να κάνει τη βρωμοδουλειά. ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parabol Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Ναι, μπράβο, κ άρχισε να μαζεύεις κ λεφτά για την εγχείρηση στις φωνητικές χορδές σου. Βρες κάποιον που το κάνει χρόνια κ δεν έχει προβλήματα και πες του να σου δείξει. Κάνε και κανένα μάθημα φωνητικής, θα μάθεις να προσέχεις περισσότερο το λαιμό σου. Για να βγάλεις τον πιο αμερικάνικο brutal ήχο θέλεις βασικά να τον βγάζεις σωστά, κ μετά λίγα πράγματα, κανα reverb κλπ. Αν θες ήχο που να ακούγεται πιο ψηφιακός, ΤΟΤΕ θέλεις distortion. Δεν έχω ασχοληθει και πολύ βέβαια, αλλά σου ξαναλέω ΠΡΟΣΕΧΕ το λαιμό σου. Φιλε μου καλε καλε μου φιλε,κ ομως αυτη ειναι η μονη λυση...Αυτο ειναι το τιμημα του σωστου brutal φωνητικου...Βλεπε slipknot,βλεπε mudvaine...Βλεπε οτι θες...Οι τυποι δεν εχουν τεχνικη...απλα τερματιζουν τη φωνη τους...Τωρα αν θες fake,ηλιθιο brutal,πλακωσε το στα distorsion και κομπρεσσορες στην τσιτα,δες και τα instructor videos της melissa cross(=ΠΑΠΑΡ**Σ)... Αυτα στα λεω,γιατι εχω ασχοληθει με το θεμα.... ;) Leo I 'm Suhr Tom Anderson has a Gibson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση