marathon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Να υποθέσω ότι το εννοείς; (μιας και δεν έβαλες emoticons...) ::) Το 2009 φίλε elavd είναι δύσκολο και ο βερεσές απέθανε. Βέβαια για το φίλο studio54GR μπορώ να πληρωθώ σε είδος! (μεζέδες και τσίπουρα) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Ρε συ marathon ειλικρινά δυσκολεύομαι τις περισσότερες φορές να καταλάβω πότε κάνεις πλάκα και απ'ότι βλέπω κι άλλοι το ίδιο :P Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Ρε συ marathon ειλικρινά δυσκολεύομαι τις περισσότερες φορές να καταλάβω πότε κάνεις πλάκα και απ'ότι βλέπω κι άλλοι το ίδιο :P Είναι απλό...κάνω συνέχεια! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D Λοιπόν αν με βοηθήσεις (έστω και ψυχολογικά) σου στέλνω 2 σαγανάκια (1 μύδια-1 γαρίδες) 1 μανιτάρια, 1 κουτσομούρες και 1 καλαμαράκια..... Tα roller nut έφτασαν, σήμερα θα περαστούν και ξεκινάει το βάψιμο. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Είναι απλό...κάνω συνέχεια! Α, οκ :D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D Λοιπόν αν με βοηθήσεις (έστω και ψυχολογικά) σου στέλνω 2 σαγανάκια (1 μύδια-1 γαρίδες) 1 μανιτάρια, 1 κουτσομούρες και 1 καλαμαράκια..... Βρε άντ'απο'δω! Μου άνοιξες την όρεξη :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D Λοιπόν αν με βοηθήσεις (έστω και ψυχολογικά) σου στέλνω 2 σαγανάκια (1 μύδια-1 γαρίδες) 1 μανιτάρια, 1 κουτσομούρες και 1 καλαμαράκια..... Έχω την εντύπωση (έτσι όπως το πάς ότι θα χρειαστεί να σε βοηθήσω και πραγματικά γιατί -μεταξύ μας- θέλω να κάνω προπόνηση για τη δική μου Xplorer!!), γι αυτό επιμένω να βγάλεις με γυαλόχαρτο το λούστρο, να βάψεις με spray, τα ειδικά σηματάκια-γράμματα-σύμβολα (που δίνουν αληθοφάνεια στο όλο project) θα στα πώ όταν αρχίσουμε να βλέπουμε τι έκανες, και εάν θέλεις λούστρο http://www.guitarsupplies.nl/E_frame.html?http://www.guitarsupplies.nl/ABM-3801-single-headless-bridge-10mm-chrome--E_art_1297.php Είναι από τους λίγους που στέλνουν spay σε άλλη χώρα. Έχω ήδη αγοράσει ένα αλλά δεν το έχω χρησιμοποήσει ακόμα. Εάν δεν θέλεις να αγοράσεςι από Ολλανδία, είδα ένα spray 2 συστατικών (πολυουρεθάνη) αλλά δεν θυμάμαι τη μάρκα, θα ρωτήσω και θα σου πώ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D Λοιπόν αν με βοηθήσεις (έστω και ψυχολογικά) σου στέλνω 2 σαγανάκια (1 μύδια-1 γαρίδες) 1 μανιτάρια, 1 κουτσομούρες και 1 καλαμαράκια..... ...αυτά δεν φτάνουν ούτε για το καλημέρα...είμαι φαγανός Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 ήρθαν και οι μαγνήτες.... τα χρώματα που είχα αγοράσει πάνε για Grafiti.... Πάμε για νέα, με δειγματολόγιο τους μαγνήτες πλέον.... Δεν παίρνει αναβολή τώρα, πρέπει να τελειώνω σύντομα.... Όλες οι βοήθειες δεκτές (σύντομα - πριν τα κάνω μαντάρα)... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Οι πληροφορίες σου είναι ελλειπείς...στις βγάζουμε με το τσιγκέλι!. 1) Έχει ή δεν έχει λούστρο η κιθάρα? 2) Τι χρώματα θα βάλεις επάνω? 3) Με τι μέθοδο? Μην βιαστείς να την πλακώσεις...μετά δεν θα μπορούμε να τη μαζέψουμε 4) Άλλαξε τον τίτλο του post...τουλάχιστον βγάλε το (και τελευταίο ελπίζω)...δεν σε πιστεύουμε Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Μακάρι να ήξερα πως να αλλάξω τίτλο*... τα έγραφα Explorer Camouflage Project και τίποτα άλλο Νομίζω ότι το σώμα είναι βαμένο με λάκα και τίποτα άλλο (δεν έχει βερνίκι αν και γυαλιζει). Θα πάω να φτιάξω σπρευ σε κανένα χρωματοπωλείο (για αυτοκίνητα). Θα κόψω κομματάκια χαρτί και θα ψεκάζω από απόσταση το κενό σώμα. Μετά λογικά θα το αφήσω να στεγνώσει και θα του περάσω βερνίκι ??? Ενδιάμεσα κάνω διάλειμα για τσουπουρομεζέ? Τα γράφω καλά ή όχι??? Να την τρίψω όλη για καλό και για κακό με κανένα σμυριγδόπανο-γυαλοχαρτο - τριβείο?? ή να αφήσω το μαυρο σαν χρώμα βάσης? Να κάνω δοκιμαστική βαφή από πάνω ή να πάω κατ΄ευθείαν για τρίψιμο κλπ? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση