marathon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Να την τρίψω όλη για καλό και για κακό με κανένα σμυριγδόπανο-γυαλοχαρτο - τριβείο?? ή να αφήσω το μαυρο σαν χρώμα βάσης? Να κάνω δοκιμαστική βαφή από πάνω ή να πάω κατ΄ευθείαν για τρίψιμο κλπ? Φυσικά και θα την τρίψεις, πιάνει καλύτερα το χρώμα. Όχι τριβείο, ένα 600-800 είναι καλό, ίσα ίσα να φύγει η γυαλάδα. Εάν δεν βγάλεις το λούστρο θα έχεις πρόβλημα όταν ξαναπεράσεις το καινούργιο λούστρο. Αφού θα χρησιμοποιήσεις χρώματα αυτοκινήτου, πρέπει να την περάσεις και βερνίκι αυτοκινήτου για να τα κρατήσει (αυτό είναι 2 συστατικών και θέλει μπιστόλι...έχεις? Για καλό και για κακό πήγαινε στην Toyota της γειτονιάς σου) Ενδιάμεσα κάνω διάλειμα για τσουπουρομεζέ? Πρώτα ξεκινάς τα τσίπουρα (για να μην καταλαβαίνεις τι κάνεις και να σου φαίνονται όλα ωραία) Αφού την βάψεις, άφησέ την κανα 2 μέρες (και παραπάνω) να κάτσει καλά το χρώμα και να στεγνώσει. Έχετε ploters κοπτικών στο Βόλο? Μπορώ να σου στείλω σηματάκια και γράμματα (σε digital μορφή) για να την κάνεις πιό ωραία. Δές τι εννοώ http://www.customshop.gr/stratosphere.html έτσι έκανα τα γράμματα στην δικιά μου http://www.customshop.gr/airforce.html έτσι θα κάνω και αυτήν (σηματάκια, κύκλους και γράμματα) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Νέο θέμα 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Πλότερ??? Ούτε που ξέρω τι είναι.... πως θα ψάξω να το βρώ>??? Μπας και το πάω για καμμιά αερογραφία να τελειώνω μιά κι έξω?? Με άγχωσες ..... THANKS JASEMEISTER. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Μην αγχώνεσαι τσάμπα. Το plotter είναι σαν printer αλλά αντί να τυπώνει, κόβει σχήματα. Αντί να κόψω κύκλους ή γράμματα στο χέρι (που δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν τέλεια), για να κάνω μάσκες, τους στέλνω στο μηχάνημα. Τα plotter κόβουν σε αυτοκόλλητα διαφανή, άρα έχω έτοιμες μάσκες. Δεν είναι και απαραίτητα τα σχεδιάκια για το βάψιμό σου. Πιο δύσκολο είναι το λουστράρισμα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Α, μάλιστα είναι το μηχάνημα που φτιάχνει τα αυτοκόλλητα για τα αυτοκίνητα κλπ ναι ξέρω που θα βρώ τέτοιο. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Α, μάλιστα είναι το μηχάνημα που φτιάχνει τα αυτοκόλλητα για τα αυτοκίνητα κλπ ναι ξέρω που θα βρώ τέτοιο. Έτσι μπράβο, μόλις λοιπόν την βάψεις και ανεβάσεις photos, θα σου στείλω αρχεία για να την τελειοποιήσεις Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Τελικά το μετάνοιωσα διότι βαρέθηκα το τρίψιμο-βάψιμο..... Έχωσα τους 81/81 και άφησα την Explorer μαύρη.... και πέρασα το κιτάκι στην Electra μου.... sorry για το χρόνο σας. Α, έχω και καινούριο μωρό..... . A πάει κι αυτή για Rockfield™ SWV http://www.rockfieldpickups.com/swv.html Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Τελικά το μετάνοιωσα διότι βαρέθηκα το τρίψιμο-βάψιμο..... Κότα, χέστη... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Κότα, χέστη... To ομολογώ... φοβήθηκα, αλλά από την άλλη δεν έχω και τον χρόνο αλλά και την υπομονή..... Sorry Marathon που σε απογοήτευσα.... :-[ :'( :'( : :-[ Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2009 Sorry Marathon που σε απογοήτευσα.... :-[ :'( :'( : :-[ Πονάν ορέ τα παλλικάρια? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση