kaisos Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 μιας κ γίνεται λόγος για το danelectro. Εγώ έχω το τρέμολο,το μικρό το πλαστικό και δεν έχει πάθει τίποτα σε αντίθεση με άλλα ... βλέπε BIG MUFF που απο την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα( Όντως ήρθε η τελευταία μέρα πριν απο κανα 2 πρόβες αποδημησε...)...έβγαζε προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Αν είναι έτσι ρε παιδιά, εκεί που θα έδινα 88¤ για το GE-7 (Thomann) να πάρω το Fish & Chips και να τσιμπήσω και με τα λεφτά που γλιτώνω και κανένα άλλο Danelectro... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Σωστος,παρε το&Τρεμολακι γα...ει!!! & www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Αυτό? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaisos Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Πάρτο είναι καλό !!! έχει 2 Modes το hard k to soft. το soft είναι για πιο smooth καταστάσεις , το hard είναι για περίεργα πράγματα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2005 Ναι αυτο.Κορυφαιο τρεμολο!Χτυπησε jackpot η Danelectro με αυτο το πεταλακι,αν σου περισεψουν λεφτα & θες και το πλεον αρρωστημενο fuzz στον πλανητη κτυπα & το grilled cheese distortion! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 Διάβασα και στο Harmony Central σχεδόν σε όλες τις κριτικές ότι το Fish & Chips είναι πιο αθόρυβο και για πολλούς, ανώτερο του GE-7... Ετοιμάζομαι για παραγγελία στον Thomann... Το φις της τροφοδοσίας των Danelectro είναι το κλασσικό που έχουν όλα τα υπόλοιπα πετάλια ή κάποιο άλλο custom? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 το κλασσικο της ΒΟSS www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 Για τα φράγκα του είναι φοβερό.Τσίμπα το! Πάντως εγώ το δικό μου με βαρύ παπούτσι δεν θα το πάταγα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2005 Το φοβάμαι κι εγώ λίγο να σου πω... Φαίνεται πολύ πλαστικούρα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση