kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 έκανες ανακάλυψη roybatty! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Εγώ πάντως περιμένω να έρθει αυτό http://www.thomann.de/thoiw2_danelectro_dj14_fish_n_chips_prodinfo.html δεν το έχω δοκιμάσει όμως για 35e δεν πιστεύω οτι θα με χαλάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Μόλις σου έρθει γράψε καμιά κριτική, γιατί τα πολύ φτηνά έχω αρχίσει να τα φοβάμαι, κυρίως από θέμα θορύβου... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 έκανες ανακάλυψη roybatty! Σιγά την ανακάλυψη,ο Κevin είναι στον χώρο όσο καιρό είναι και ο Keeley.Τουλάχιστον με το συγκεκριμένο mod δεν έχεις πρόβλημα θορύβου (φαντάζομαι θα σκέφτεστε "τι λέει αυτός τώρα"....),αλλά εγώ πήρα ένα,και αξίζει.Τα φτηνά (και σε αυτά συμπεριλαμβάνω και το "un-modded" GE-7) είναι όντως θορυβώδη.Βέβαια καλό είναι να μην ανεβάζεις ποτέ το frequency level στο τέρμα. Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Το 1ο βήμα που ανέφερες είναι και το πιο δύσκολο! Που να το βρούμε το μεταχειρισμένο? Δε νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο να βρεις ένα...ίσως να είναι δύσκολο στα γιάννενα :wink: Εδώ καινούριο να πας να το πάρεις από το στόλλα,έχει 85 ευρώ,φτηνό είναι... Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Καλά τι γίνεται ρε παιδιά... 90¤ o Στόλλας και 88¤ (περίπου) ο Thomann???? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Η τιμή των boss είναι σταθερή παντού νομίζω.Έτσι,σε συμφέρει να το πάρεις από ελλάδα,μιας και η τιμή που βλέπεις στο site του stolla είναι τιμή καταλόγου,δηλαδή από κάποιο μαγαζί θα το πάρεις λιγότερο από 90.Σε άλλο μαγαζί (όχι στόλλα) μου το άφηναν και 80. 88 συν μεταφορικά στον thomann,πολλοί το ξεχνάνε αυτό :wink: Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2005 Ο Superfunk δεν "ακούστηκε" καθόλου σε αυτό το Post...:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2005 Δεν τα πολυγουστάρω τα πεταλάκια eq,πλαστικοποιούν τον ηχο κατα την ταπεινή μου γνώμη :cry: οτι eq χρειάζεσαι το πετυχαίνεις μια χαρα με τα κοντρολ της κιθαρας & του ενισχυτη σου :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2005 Έχω να κάνω 3 ερωτήσεις: 1) Το GE-7 έχει true bypass? 2) Τελικά το true bypass είναι καλό ή όχι? 3) Έχω ένα Dunlop WahWah το οποίο ακόμη και όταν είναι off πιστεύω ότι κλέβει κάτι από το σήμα και σκέφτομαι μήπως του κάνω καμιά μετατροπή σε true bypass...Επίσης και ένα Boss Volume ( που έχω, μου "τρώει" πολλά από τα πρίμα και δε ξέρω τι μπορώ να κάνω για αυτό... (Ξέρω ότι είναι off-topic οι ερωτήσεις, απλά σχετίζονται λίγο με το EQ και τις συχνότητες της κιθάρας και αποφάσισα να μην ανοίξω νέο post και πιάσω τζάμπα χώρο...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση