bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Οι φιλοι μας οι αμερικανοι, εμπνευσμενοι και προφανως μπουχτισμενοι απο αισιοδοξες αφισες που υποτιθεται πως σε εμπνεουν να βελτιωσεις τη ζωη σου ::) οπως π.χ. αυτη προσπαθησαν να φτιαξουν το αντιθετο. Βεβαια τα περισσοτερα ουδεμια σχεση εχουν με το αρχικο concept, και ειναι απλα λεζαντες σε φωτογραφιες αλλα εχουν πλακα οποτε δεν μας ενδιαφερει :). Απολαυστε: Φτανει τοσο! και αυριο εδω θα 'μαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Αφαιρέθηκε μια φωτογραφία από το παραπάνω post (αυτή με το τροχαίο), απλούστατα ήταν αποκρουστική. Παρακαλώ να αποφεύγονται τέτοιες φωτογραφίες. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Εχεις δικιο, απλα κοντα στις αλλες μου φανηκε απλα προκλητικη. sorry :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έβαλες τις παραπάνω φωτογραφίες για πλάκα, δεν παύουν όμως να μεταφέρουν κάποια ρατσιστικά, φασιστικά και ανεγκέφαλα μηνύματα που είναι υπεύθυνα για πολλές από τις αποτυχίες της σημερινής μας κοινωνίας. Προσωπικά δεν γέλασα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreampanos Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Εγω παντως γελασα με την ψυχη μου... οι μισες φωτος ηταν σαρκαστικες και οι αλλες μισες ας το πουμε "naked truth"... δεν νομιζω οτι υπαρχει τιποτα μεμπτο σε ολα αυτα... anyway... πλακα ειχαν παντως... mpoyrdes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως η "Perspective" με κέρδισε... ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Αυτα ηταν τα πιο light. Αν μου επιτρεπει η διευθυνση θα ανεβασω και τα υπολοιπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Κατι μου λέει ότι αν ανεβάσεις και τα υπόλοιπα, το καρμα σου θα μπει σε περιπέτειες. :P ;D Αν είναι κάποιο λινκ πάντως μπορείς πολύ ευκολα να μου το στειλεις σε πμ. Είμαι περίεργος να δω και άλλα "perspectives"... :-X Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0 Υποθετω πως το post μου εμπιπτει στο 4 ::), ωστοσο ειμαι σιγουρος οτι εχω διαβασει προκλητικοτερα posts σε θεματα του περι ανεμων και υδατων. Εαν ομως μια εικονα ενοχλει περισσοτερο απο ενα προστυχο ή ρατσιστικο ανεκδοτο, τοτε παω πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση