Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 θα αγορασεις εναν μετατροπεα που να εχει απο τη μια δυο θυληκα rca & απο την αλλη ενα ΣΤΕΡΕΟ 1/4" σαν και αυτον http://www.thomann.de/gr/the_sssnake_1861_yadapter.htm εχει ο ΝΑΚΑΣ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Παράθεση μόνο το βάθος του δεν μου αρέσει γιατί αντί να είναι συνεχόμενη η ουρά, "πάλεται" σαν vibrato Απλά βαράω χαστουκάκι τις χορδές 8) για να ακουστεί. Το footswitch δεν το σύνδεσα ακόμη. Πιστεύω σχεδόν σίγουρα ότι το vibrato είναι απενεργοποιημένο. Το βάθος δεν μου αρέσει.. στο 7 ακούγεται έτσι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 ετσι πρεπει να ακουγεται,απλα δεν σου αρεσει ενα απο τα κλασσικοτερα και ωραιοτερα spring reverb ολων των εποχων...γουστα ειναι αυτα.. ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Το βάθος δεν μου αρέσει. Δεν είσαι ο μόνος, πίστεψέ με...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Ηλια μου το βαθος του ενισχυτη σου δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με αυτο του twin (ειναι τραντζιστορατο και οντως....ελαφρως φρικτο ;D ;D) αν μιλαμε για spring reverb οι twin ειναι απλα η κορυφη. τωρα μπορει να μην αρεσει σε καποιον το spring reverb σαν εφε & να προτιμα αλλα (ψηφιακα συνηθως) reverb,αλλα αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο. το καλυτερο βεβαια ειναι να κανεις αυτο που κανω ΕΓΩ ;D,που μισω οποιοδηποτε ειδος reverb ;D,να μη χρησιμοποιεις ΚΑΘΟΛΟΥ (και να βαζεις μπολικο delay ;D ;D) παντως ΟΛΟΙ οι sf & bf χρειαζονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ..λιιιιιγο reverb (γυρω στο 2) για να "ανοιξουν" γιατι χωρις αυτο ακουγονται πολυ stiff (ισα-ισα να ...γκελαρει απειροελαχιστα ο ηχος ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Απλά βαράω χαστουκάκι τις χορδές 8) για να ακουστεί. Το footswitch δεν το σύνδεσα ακόμη. Πιστεύω σχεδόν σίγουρα ότι το vibrato είναι απενεργοποιημένο. Το βάθος δεν μου αρέσει.. στο 7 ακούγεται έτσι: Είσαι βιτσιόζος και συ λοιπόν με τα χαστουκάκια σου καταγράφεσαι...στο 7 το πήγες το reverb; Χρυσέ μου με περισσότερη φειδώ εκτός άμα παίζεις surf ή προσομοιώνεις τα Σπήλαια Δυρού. Σαν το αλάτι, ίσα να νοστιμίσει αλλιώς θα λυσσάξουμε...μετά θα δεις ότι είναι μπουκιά και συγχώριο το reverbάκι ;) παντως ΟΛΟΙ οι sf & bf χρειαζονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ..λιιιιιγο reverb (γυρω στο 2) για να "ανοιξουν" γιατι χωρις αυτο ακουγονται πολυ stiff (ισα-ισα να ...γκελαρει απειροελαχιστα ο ηχος ;D) +1 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Ηλια μου το βαθος του ενισχυτη σου δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με αυτο του twin (ειναι τραντζιστορατο και οντως....ελαφρως φρικτο ;D ;D) Το ξέρω αλλά και το βάθος του Twin, επίσης δε μου αρέσει. Ποτέ δεν τα συμπάθησα τα spring reverbs. Είμαι πιο ...plate τύπος :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 οντως ,εκτος και αν παιζεις μπουζουκι ή εισαι ο Dick Dale το reverb δεν πρεπει να ξεπερναει το 3. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 οντως ,εκτος και αν παιζεις μπουζουκι ή εισαι ο Dick Dale το reverb δεν πρεπει να ξεπερναει το 3. ...ή ο Campilongo ;D Θυμηθείτε αυτό: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 το καλυτερο βεβαια ειναι να κανεις αυτο που κανω ΕΓΩ ;D,που μισω οποιοδηποτε ειδος reverb ;D,να μη χρησιμοποιεις ΚΑΘΟΛΟΥ (και να βαζεις μπολικο delay ;D ;D) +2000 (α και reverb στο 7????????????????????????? ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση