kourosava Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Εγω είμια ο ποιό τυχερός απο όλους σας. Κάνω διακοπές 12 μήνες τον χρόνο. Πάρτε και μια γεύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2005 Aμάν! έπαθα ίλιγγο από την τελευταία!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 8) 8) 8) Δεν μας είπες όμως από που είναι οι photos... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 γραφουν κατω δεξια καλυμνος!!! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Οοοοοο!!!!!!!!! 8O 8O 8O 8O Α καλά...πάω να φτίαξω ένα δεύτερο καφεδάκι!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2005 Τους μήνες του καλοκαιριού, για προσωπικό ηχολήπτη, μουσικό , παραγωγό, προαωγό, άντε έστω καθαρίστρια ενδιαφέρεσαι??? Προσφέρομαι...(στα λεφτά δεν θα τα χαλάσουμε...εν ανάγκη να δώσω και κάτι παραπάνω..) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΥΓ...Γιαπωνέζικα δεν ξέρω..αλλά πόσο δύσκολα νάναι... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 χαιρετώ όλους τους νοιζητες! καλό καλοκαίρι , εγω φεύγω για Κρήτη σε 1ωρίτσα!! μετα την συναυλία της Patti Smith που καραγούσταρα, πάω να ακούσω κανα λαούτο και καμιά λύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2005 Καλό καλοκαίρι και απο μένα!!!Εγω παίδες θα φτιάχνω πίτσες στον κόσμο στη Θάσο όποιος θέλει έρχεται και τον κερνάω :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 janick παίζει να περάσω απο Θάσο για λίγες ημέρες, πες σε ποιό μαγαζί θα είσαι να περάσω να πω ένα γειά. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 janick παίζει να περάσω απο Θάσο για λίγες ημέρες' date=' πες σε ποιό μαγαζί θα είσαι να περάσω να πω ένα γειά. :wink:[/quote']Να πεις ένα "γεια" θες, ή μυρίστηκες τζάμπα πίτσα??? :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση