Goatbarber Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 Καλο Καλοκαιρι Ρεεεε...... τωρα ολοι πηγαμε διακοπουλες και το ξεχασαμε το νοιζ εεε;;;;; Πουλακια μου.... Αυτο.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samoth Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 μακάρι να'ταν έτσι! Τέλος εξεταστικής, 3 μέρες στο εξοχικό, καπάκι έναρξη πρακτικής για 5 βδομάδες... Διακοπές λεει :) αυτά είναι ξεπερασμένα πράγματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Α καλα... καποιοι πανε διακοπες κ καποιοι την παλευουν στην αθηνα ... κ οσο ξερω οτι διακοπες γιοκ...τρελαινομαι!!! :) f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Καλά έχει πέσει πολύ ερημιά στο noiz...:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Μη μου στενοχωριέστε! Αφήστε και κανένα να πάει να ηρεμήσει λιγάκι... 'Ολοι πίσω θά'ναι σε λίγο! Για όσους από σας μένετε πίσω σκέφτομαι να βάλω ένα section με virtual pool και τις ανάλογες παρουσίες γύρω - γύρω... κανά ταβλάκι ίσως...&καλά θα περάσουμε. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Κάτι τέτοιο εννοείς yameth? :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Μη μου στενοχωριέστε! Αφήστε και κανένα να πάει να ηρεμήσει λιγάκι... 'Ολοι πίσω θά'ναι σε λίγο! Για όσους από σας μένετε πίσω σκέφτομαι να βάλω ένα section με virtual pool και τις ανάλογες παρουσίες γύρω - γύρω... κανά ταβλάκι ίσως...&καλά θα περάσουμε. Ωραίος ο αρχηγός! :P Απ' το καθόλου,καλό και το virtual... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Δεν θέλετε να πάτε και σε καμμιά συναυλία; Ούτε οι κρουστοί; Δεν βλέπω κίνηση... Επειδή δεν είναι metalheads; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Δεν θέλετε να πάτε και σε καμμιά συναυλία;Ούτε οι κρουστοί;Δεν βλέπω κίνηση...Επειδή δεν είναι metalheads; Τι metalheads;Εγώ και σε συναυλία νεοζηλανδέζικου ska συγκροτήματος θα πήγαινα (λέμε τώρα),αλλά στο "χωριό" μου δεν παίζει τίποτα. :( Αν έχει τίποτα καλό,θα κατέβω Θεσ/νίκη... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση