metz Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Καλήσπερα σε όλους τους καλούς και πάντα ευγενικούς φίλους του NOIZ!! :) Ελπίζω πως με την ερωτησή μου δεν θα σας κουράσω.. Θα ήθελα να ρωτήσω , που μπορώ να βρώ(στο κέντρο της Αθήνας)καταστήματα που να πουλάνε Συστήματα ήχου, ειδικότερα Μικρόφωνα και Ενσύρματα Ακουστικά AKG? Αυτό θα με εξυπηρετήσει σε μιά καλή έρευνα αγοράς χωρίς να χρειαστεί να ψάξω όλη την Αθήνα για να βρώ αυτά τα καταστήματα..Ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας που θα αφιερώσετε για να μου απαντήσετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 ένα που αναφέρετε συχνά εδώ μέσα είναι το Unison που είναι στην Τζώρτ 3 στην Κάνιγγος www.gpanagopoulos.com ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Midi-club Θερμοπυλων 49 Κεραμεικος 2105221220 ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metz Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 jmone και dkall , σας ευχαριστώ θερμά παιδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Bon Studio www.bonstudio.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση